Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra?
Lehet hogy a témaválasztás rossz, jobbat nem igazán találtam, de a lényeg hogy nemrég összejöttem egy lánnyal, és nem az a digi-dugi kapcsolat hanem tényleg szeretjük egymást, viszont suliba járunk, lassan pedig téli szünet. Rendelni már nem igen tudok neki semmit mert valószínűleg nem hozzák ki, ezért valami kisebb ajándékra gondoltam, de fogalmam sincs mit.. Nyilván jobb lenne valami személyesebb ajándék de szerintem nem lenne különösebb baj ebből.😅 Még annyi, hogy ha rendelnék neki valamit a netről, akkor azt csak úgy tudnám átadni neki ha postázom, mert eléggé messze lakunk egymástól, és így h átmegyünk egymáshoz ez még igazából szóba sem jött így a második héten😅
Szóval akármiféle ötletet meghallgatok, bár lehetőleg olyanokra gondolok amit egy kisebb városban meglehet kapni.. 😊
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!