Milyen ajándékoknak örülnétek idén karácsonyra?
Én most szeptemberben szeretném megvenni mindenkinek mert utánna novemberig kint leszek Londonban és végig dolgozni fogok.
4 embernek kéne vásárolnom, és próbálok inspirálódni. Ők ugyanis semmi konkrétat nem mondanak, "jó lesz bármi"-val le zárják a kérdést. Persze tudom ahogy én úgy ők is szeretik ezt az ünnepet, ezért valami olyat szeretnék neki adni aminek igazán örülnek.
A húgom 21 éves, igazán csajos, de sminkelni nem szeret, oda van a fűszeres illatokért, szeret sütni és zenét hallgatni. Kedvenc színe a lila. Öcsém 24, szeret focizni és oda van a sorozatokért. Nincs kedvenc színe, imád enni. Apukám és anyukám kérdéses, ugyanis egyiköjük sem szereti az édességet, bögrét, tusfürdőt sablon dolgokat nem szeretnek. Csak amolyan immel ámmal elveszik és mosolyognak egyet. Valami kreatív dolgot szeretnék, amit én készítek nekik.
Személyre szabott kulcstartó?
Ha a tömő anyag közé (feltéve, hogy varrod) teszel fűszereket (fahéj, szegfűszeg stb.) Tök jó illata lesz.
Én horgolva csináltam tavaly előtt a kollégáimnak muffin kulcstartókat, barna alap, színes "krém", amire gyöngyöket varrtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!