Hogyan töltik a karácsonyt azok az egyedülállók akiknek nincs és nem is lesz gyereke, és párja sincs jelenleg?
#19 amiket látsz a Facebook-on (amit nem nyitsz meg) az csak egy kirakat. Egyáltalán nem biztos, hogy olyan idilli, mint amilyennek kívülről látszik. Lehet, hogy egész nap veszekednek, a gyerekek hisztiznek, üvöltöznek...
Ahhoz, hogy legyenek barátaid, kapcsolatod, saját családod először egyedül is jól kell magad érezned. Magadon kell dolgozni. Úgy nem fog jönni a nagy ő, hogy jaj, de megmenteném ezt az egyedül depizőt a magánytól. Válj olyanná, akit szívesen választana párjául a számodra ideális partner!
19-es, be ne dőljél a faceboknak, az csak kirakat.
Amúgy pl. el is utazhatsz valahova karácsonykor, távoli tájra, ha belefér anyagilag.
Férfi vagyok és 31 éves.
Jártam pszichológushoz, nem segített. Pszichiátertől és a gyógyszereitől pedig még rosszabb lett, így tizenéve "tiszta" vagyok.
Igen, mindenki azt mondja, hogy az csak kirakat, de ettől nekem még nem lesz jobb. Ha csak egy kép igaz belőle, akkor már van mit bánnom. Bárhová megyek, mindig magányos maradok, ezen a hely nem változtat.
Valahol belül mélyen én is egy normális ember vagyok, csak szerencsétlen az ismerkedésben, semmi érzékem nincs hozzá.
(#19-es)
Kedves 19-es válaszoló!
Próbálj meg rámosolyogni egy éppen szabadban sportoló Hölgyre! (Rám mosolygott egy férfi ma kora délelőtt, de nem tudtam venni a lapot éppen...)
Még viszonylag jó idők járnak most kora ősszel, érdemes kihasználnod a természet nyújtotta könnyebb ismerkedési lehetőségeket.
Üdv:
egy jó szándékú negyvenes hölgy
#19/24 netes társkeresőt próbáltál már? Manapság kevés más lehetőség van az ismerkedésre. Érdemes megpróbálni, és kitartónak lenni. Sok ismerősöm talált ilyen oldalakon párt. Én egyelőre csak barátokat, de nem adom fel.
Egyébként pedig annyi szép dolog van az életben, amiket egyedül is lehet élvezni. Sokkal jobban jársz, ha ezekre koncentrálsz, nem arra, hogy milyen magányos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!