Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Hogyan töltik a karácsonyt...

Hogyan töltik a karácsonyt azok az egyedülállók akiknek nincs és nem is lesz gyereke, és párja sincs jelenleg?

Figyelt kérdés
Pl ha valaki idősebb és mára szülei is elhunytak, nincs más családtagjuk. Kivel, hogyan telnek az ünnepek?
2021. szept. 18. 15:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
A macskával.
2021. szept. 18. 18:35
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Most már én sem gondolkodom párkapcsolatban.

Azt vettem észre, hogy valahogy nem akar sikerülni a dolog.

Családalapításról pedig elkéstem, nem részletezendő okok miatt.

De ettől még baráti kapcsolataim vannak. Lelkileg nem hiszem, hogy olyan túl magányosnak érezném majd magam.

Valahogy majd csak lesz. Bizakodom abban, hogy kipihenhetem magam kellőképpen a megfeszített tempójú megélhetési hajsza után.

2021. szept. 18. 18:37
 13/29 anonim ***** válasza:
94%
10es,én a barátaimmal is szoktam külön karácsonyozni🙂
2021. szept. 18. 18:41
 14/29 anonim ***** válasza:
35%
13, a Szentestét töltitek baráti társaságban?
2021. szept. 18. 18:43
 15/29 anonim ***** válasza:
95%
14, miért ne?! nálunk eleve 4(a család)+3 főre szervezünk mindent, mert valami árva szerzetet úgyis összevadászunk... és akkor nem kell újra bevásárolni menni, ha kicsit megugrik a létszám. (a legutóbbi szerzeményeink, nem időrendi sorrendben: két idős szomszédnéni, egy családi barát, ahol a feleség vitte a váláskor a gyerekeket, hat egyetemista különböző években, akik nem tudtak hazamenni a családjaikhoz, és anyám volt a csereprogramjuk mentora, egy osztálytárs öcsém oldaláról, aki hozott egy húgot is, mert a szülők nem otthon valamilyen okból. valaki mindig magányos, nálunk meg kicseszett nagy étkezőasztal van a nappaliban, bőven elférünk mellette.)
2021. szept. 18. 18:50
 16/29 anonim ***** válasza:
96%

Igen, volt olyan is 🙂 tudod hasonló a hasonlót vonzza baráti körökben is. Miért ne lehetne együtt ünnepelni, semmi rossz nincs benne.

Volt olyan is hogy kollégákkal ünnepeltünk együtt, mindhárom napon, mert közben dolgozni kellett.

Volt, hogy páran karácsonyra befizettünk külföldi utakra és ott ünnepeltünk. Csak mert egyedülálló valaki, még nem biztos hogy magányos is.

2021. szept. 18. 18:51
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Én munkával sajna karácsonykor is dolgoznom kell
2021. szept. 18. 19:18
 18/29 anonim ***** válasza:
95%

Hát, mit afféle "árvák karácsonyát" rendezünk néhány barátommal, akik hasonló cipőben járnak. Nincsenek szülők, testvérek, gyerekek - de barátok vagyunk, így a szentestét együtt töltjük ketten-hárman. Ha meg nem sikerül, akkor egyedül. Abban sincs semmi rossz.

Nekem nincsenek szüleim, párom, gyerekem. Egy testvérem van, ő családos. Egyik évben otthon vannak karácsonykor, másik évben a párja szüleinél. HA otthon vannak, meghívnak, olyankor megyek. Ha a párja szüleinél, akkor oda nyilván nem vagyok hivatalos, de ebből nincs is gond, találkozunk karácsony előtt vagy után, a karácsony is csak egy dátum, a szeretet nem ezen múlik.

2021. szept. 18. 19:42
 19/29 anonim ***** válasza:
82%
Egyedül és szomorkodva, hogy nekem miért ez jutott. A Facebookot inkább meg sem nyitom ilyenkor, mert csak örjöngök, hogy másnak miért megy ennyire egyszerűen az ismerkedés, meg úgy az élet, nekem meg semennyire. A feldíszített fa, ajándékok, gyerekek, szeretet... nekem meg egy barátom nincs, a szívem szakad meg. Megfogadtam pár éve, hogy soha többé nem díszítek fát. Pontosabban azt fogadtam meg, hogy egyedül többé nem díszítek fát, de lényegében a magány az egész életemen át kitart, szóval... jó, a szüleim még élnek, de nem ugyanaz, mint ha egy saját családom lenne.
2021. szept. 18. 20:57
 20/29 anonim ***** válasza:
92%

Hány éves vagy 19-es válaszoló? Milyen nemű?

Szabad érdeklődni?

2021. szept. 18. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!