Hogyan töltik a karácsonyt azok az egyedülállók akiknek nincs és nem is lesz gyereke, és párja sincs jelenleg?
Most már én sem gondolkodom párkapcsolatban.
Azt vettem észre, hogy valahogy nem akar sikerülni a dolog.
Családalapításról pedig elkéstem, nem részletezendő okok miatt.
De ettől még baráti kapcsolataim vannak. Lelkileg nem hiszem, hogy olyan túl magányosnak érezném majd magam.
Valahogy majd csak lesz. Bizakodom abban, hogy kipihenhetem magam kellőképpen a megfeszített tempójú megélhetési hajsza után.
Igen, volt olyan is 🙂 tudod hasonló a hasonlót vonzza baráti körökben is. Miért ne lehetne együtt ünnepelni, semmi rossz nincs benne.
Volt olyan is hogy kollégákkal ünnepeltünk együtt, mindhárom napon, mert közben dolgozni kellett.
Volt, hogy páran karácsonyra befizettünk külföldi utakra és ott ünnepeltünk. Csak mert egyedülálló valaki, még nem biztos hogy magányos is.
Hát, mit afféle "árvák karácsonyát" rendezünk néhány barátommal, akik hasonló cipőben járnak. Nincsenek szülők, testvérek, gyerekek - de barátok vagyunk, így a szentestét együtt töltjük ketten-hárman. Ha meg nem sikerül, akkor egyedül. Abban sincs semmi rossz.
Nekem nincsenek szüleim, párom, gyerekem. Egy testvérem van, ő családos. Egyik évben otthon vannak karácsonykor, másik évben a párja szüleinél. HA otthon vannak, meghívnak, olyankor megyek. Ha a párja szüleinél, akkor oda nyilván nem vagyok hivatalos, de ebből nincs is gond, találkozunk karácsony előtt vagy után, a karácsony is csak egy dátum, a szeretet nem ezen múlik.
Hány éves vagy 19-es válaszoló? Milyen nemű?
Szabad érdeklődni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!