Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Csak a mi csaladunk nem eszi...

Csak a mi csaladunk nem eszi degeszre magat karacsonykor?

Figyelt kérdés
Sok olyan kerdest latok, amiben azt kérdezik, hogyan eltetek tul a karacsonyi zabalast. Nalatok tenyleg errol szol az unnep? Mi egyebkent 2 napon at ugyanazt ettuk. Amugy sem mentunk vendegsegbe. Volt persze toltott kapi meg pulyka, facanleves, de melle sok salata es gyumolcs is. Talan a sutemenyekbol sok volt, de evkozben amugy sem eszunk sok sutit, igy ennyi "csalas" belefer. Sose fajt a gyomrom, jol tudtam aludni, bar nem is ettem kozvetlenul lefekves elott.

2020. dec. 27. 23:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Áruld már el, hogyha ennyire jó életed van, ilyen mértéktartó es tökéletes hozzáállással mindenhez, akkor te tulajdonképpen mit keresel itt? Hogy saját magadra recskázhass? Milyen űrt töltesz ki azzal, hogy úgy érzed, másokkal meg kell osztanod, hogy te mennyire jó vagy? Ha troll vagy, azért gáz, ha meg tenyleg fullba nyomod a kretént, akkor meg azért. Mindenképpen szarul jössz ki ebből, dehat te tudod ;)
2020. dec. 28. 11:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A mi családunk se, csak én:(

Most is figyeltem,apa pl ugyanannyit eszik a karácsonyi menüből mint egy átlag ebédre, utána max 1 szelet/darab süti

Én viszont egész nap tömtem magamba a sütit,ajándékba kapott nasikat,utána meg nagyon szigorú vagyok magammal. Tudom elég egészségtelen:/

2020. dec. 28. 12:39
 13/20 A kérdező kommentje:
Latom verig sertettem par unatkozo hozzaszolot. En csak kíváncsi voltam a velemenyekre. De latom paran nem tudtok ertelmesen kommunikalni se. Sajnalom :(
2020. dec. 28. 13:22
 14/20 anonim ***** válasza:
89%
Csak a ti családotok képtelen beképzeltség és arrogancia nélkül beszélni másokról?
2020. dec. 28. 13:30
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak a mi családunk ismeri az ékezeteket?
2020. dec. 28. 13:30
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"De latom paran nem tudtok ertelmesen kommunikalni se."

Jól látod, és ez elsősorban rád igaz.

2020. dec. 28. 13:32
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Valamitol az unnepnek tobbnek kell lennie a hetkoznapoknal ... mi amugy is jokat eszunk, nehez unnepkor uberelni :)
2020. dec. 28. 13:40
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
savlekötő , puffadásgátló , és hánytattuk egymást , így bőven jutott hely mindennek :)
2020. dec. 28. 14:35
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy/ugyanannyit étkeztünk, mint az év összes többi napján. Mellesleg, ha neked nem tetszik, hogy ki mit/mennyit eszik karácsonykor, az a te nyomorod. Közöd hozzá, mint eszed: semmi! ;)
2020. dec. 28. 20:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi se esszük túl magunkat, pedig azért elég sok minden van az asztalon. De tudjuk azért a határt. Meg mi 25-én viszünk rokonoknak belőle.
2021. aug. 24. 09:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!