Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kapott karácsonyra?

Ki mit kapott karácsonyra?

Figyelt kérdés
2020. dec. 25. 09:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
Igen, 10-es ez egy remek kérdés, ha nem tetszik neki amit kaptunk akkor ne nézze ezt a kérdést.
2020. dec. 25. 12:33
 12/14 anonim válasza:
12%
1 könyvet, 1 pulcsit, 10 E forint kézpénzt, okostelefont, bögrét, színházjegyet, fürdősót meg még ki tudja mit fogok mert még a következő néhány napban is megy az ajándékozás csak másokkal
2020. dec. 25. 15:00
 13/14 Laylah ***** válasza:
36%
Párom tesójától egy meleg, plüss pizsit (fázós vagyok), anyjáéktól egy paplant meg ágyneműhuzatot, páromtól Matepad tabletet, málnás étcsokit, óriás karamellás-egész mogyis Milkát, nagy doboz Ferrero Rochert, meg egy üveg proseccot. A saját családomtól semmit, mert messze laknak, rosszabb anyagi körülmények közt, apum tüdőbeteg, én meg igazolatlan koronás lettem karácsonyra, úgyhogy nem is mentünk el hozzájuk.
2020. dec. 26. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Pénzt kaptam, amiből vettem egy okosizzót és egy drága hajformázó agyagot.
2021. jan. 14. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!