Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Más is költözik még az ünnepekre?

Más is költözik még az ünnepekre?

Figyelt kérdés
Akarom mondani, ez még divat? Ma voltunk rokonoknál ebédre, és eléggé elegánsan voltak felöltözve. A nők kosztümben, a férfiak öltönyben, kimondottan furcsálltam ezt a fajta öltözéket Karácsonykor! Vagy csak nekem az? Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek... :)

2020. dec. 24. 14:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki pacekba vágja magát 😀
2020. dec. 24. 14:34
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Vendégségben igen.

Mondjuk nem kosztüm,de elegánsan.Itthon nem.

2020. dec. 24. 15:00
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Ezek szerint elírás történt.

"Költözik" helyett kIöltözik - ezt szeretted volna írni, igaz Kérdező?

2020. dec. 24. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:
46%

Soha nem öltözünk ki, a páromnak is úgy kellett szólni, hogy ha már szépen megterítettünk a gyerelekkel legalább egy nadrágot vegyen már fel 😑

Idén nem megyünk sehová, de az eddigi közös karácsonyokkor sem szokott senkin semmi extra lenni

2020. dec. 24. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Igazad van 3-as,bocsika...Köszönöm az észrevételt! :)
2020. dec. 24. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi a szülői házban (otthon, csak magunk közt, vendégek nélkül is) mindig szépen felöltöztünk az ünnepi vacsorához 24-én. Anyu egy szebb blúz és szoknya, apu ing és szövet nadrág, mi gyerekek ünneplő ruhába bújtunk.

Nekem aztán fura is volt, hogy a férjem családjában ez egyáltalán nem volt divat, simán tréningruhában vannak a szentestei vacsoránál.

2020. dec. 24. 16:28
 7/9 anonim ***** válasza:
45%
Mi nem. Itthon tréningruha, póló. Vendégségben családtagok között sima utcai ruha, amiben dolgozni vagy boltba is járunk. Van olyan családtag, aki ilyenkor kicsit erősebb sminket rak fel és csillogósabb blúzt vesz fel, de nem érzem magam feszélyezetten miatta, nálunk nem számít, ha valaki kicsit feltűnőbb vagy szolidabb, mert mindenki abban van, amiben jól érzi magát.
2020. dec. 24. 17:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Régen én is nagyon szépen felöltöztem (ünneplőnek számító ruha - ami fekete selyemszoknyát jelentett fehér blúzzal, amelyre különböző színes minták voltak ráfestve, stb.)

De ez még nagyon-nagyon régen volt kamaszlány koromban. De mivel a környezetem ilyen szempontból nagyon igénytelen volt, felhagytam ezzel a jó szokásommal viszonylag hamar. Elment a kedvem az "ünnepléstől", sajnos.

Most már az van rajtam, ami - itthoni ruha, amit cseppet sem lehet "ünneplő ruhá"-nak nevezni.

3-as válaszoló voltam.

2020. dec. 24. 19:17
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek ment a zöld! :)
2020. dec. 24. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!