Más is költözik még az ünnepekre?
Vendégségben igen.
Mondjuk nem kosztüm,de elegánsan.Itthon nem.
Ezek szerint elírás történt.
"Költözik" helyett kIöltözik - ezt szeretted volna írni, igaz Kérdező?
Soha nem öltözünk ki, a páromnak is úgy kellett szólni, hogy ha már szépen megterítettünk a gyerelekkel legalább egy nadrágot vegyen már fel 😑
Idén nem megyünk sehová, de az eddigi közös karácsonyokkor sem szokott senkin semmi extra lenni
Mi a szülői házban (otthon, csak magunk közt, vendégek nélkül is) mindig szépen felöltöztünk az ünnepi vacsorához 24-én. Anyu egy szebb blúz és szoknya, apu ing és szövet nadrág, mi gyerekek ünneplő ruhába bújtunk.
Nekem aztán fura is volt, hogy a férjem családjában ez egyáltalán nem volt divat, simán tréningruhában vannak a szentestei vacsoránál.
Régen én is nagyon szépen felöltöztem (ünneplőnek számító ruha - ami fekete selyemszoknyát jelentett fehér blúzzal, amelyre különböző színes minták voltak ráfestve, stb.)
De ez még nagyon-nagyon régen volt kamaszlány koromban. De mivel a környezetem ilyen szempontból nagyon igénytelen volt, felhagytam ezzel a jó szokásommal viszonylag hamar. Elment a kedvem az "ünnepléstől", sajnos.
Most már az van rajtam, ami - itthoni ruha, amit cseppet sem lehet "ünneplő ruhá"-nak nevezni.
3-as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!