Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Dec 24 e-i nap hogy zajlik...

Dec 24 e-i nap hogy zajlik nálatok?

Figyelt kérdés
2020. dec. 24. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
20%

Szarul

Már most hányigerem van az egésztől az örökös veszekedéstől mert totál idegroncs az egész család.

Így szenteste ahányan vagyunk annyifélét akarunk és valakinek mindig meg kell sértődni.

2020. dec. 24. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nyugisan.
2020. dec. 24. 11:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég vidáman. Nincsen most okom az elkeseredésre - kivéve, hogy ez a második karácsonyom anyukám nélkül (elhunyt tavaly nyáron.)

Ha ez a "nálatok" jelentheti a párkapcsolatot is, akkor a legutóbbi párkapcsolatom egyben a legrégibb - és a legeslegjobb is.

Nem élünk együtt, de bizonyos értelemben "járunk". NAGYON KEDVES hangon kívántunk egymásnak NAGYON BOLDOG ünnepeket. :)

Hova kell ennél nagyobb öröm?!

Üdv:

46/N és 37/F

2020. dec. 24. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Helyesbítek: a legutóbbi párkapcsolatom egyben a legrégibb - és a legeslegjobbAN MŰKÖDŐ is egyben.
2020. dec. 24. 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérlek szépen ettem ittam játszok a telómon netezek közben a tv a fight boxra van kapcsolva ahol verik egymást egész nap.azt hiszem hogy a nap hátralévő része is így fog eltelni.majd megborotválkozok később ha lesz hozzá kedvem.
2020. dec. 24. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Reggel óta sütés-főzés, utolsó kisebb bevásárlás, díszítés, evés, tévézés. Igyekszünk higgadtak maradni. Az ajándékozás estére marad.

Én mindig is jobban szerettem a karácsony előtti heteket, várakozást, tervezgetést, apránként készülődést. A szenteste még oké, de 25-26-ra már nincs olyan meghitt hangulatom.

2020. dec. 24. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!