1/9 anonim válasza:
Bicska cigis doboz tusfürdő készlet parfüm cigi:) fürdő só
2/9 anonim válasza:
Pulóver,bögre,updates szaloncukor,kancsó,nasi
3/9 anonim válasza:
Könyv, spéci toll, parfüm, flamingó, gyerek ping-pong szett, jobb desszert, manók, fürdő-válogatás.
4/9 anonim válasza:
tusfürdők,csokik, smink,zokni, bögre, mécses, egyéb édesség, habfürdő, arckrém, arcmaszk, ezek kombinációi lesznek karácsonyra :) ruhát inkább nem veszek senkinek, úgy sem tudom,mi a stílusuk. 20L
5/9 anonim válasza:
Lego, mesekönyvek, szakáll- és hajvágó, kesztyű/sál, vadász aláöltözős szett, saját szerkesztésű falinaptár családi képekkel.
6/9 anonim válasza:
Vőlegényem telefont kapott tőlem én tőle süti kinyomó formát valamint egy akksis egeret a laptopomhoz.
8/9 anonim válasza:
Egy doboz csokit, és egyébként csak készítettem.
9/9 anonim válasza:
Tusfürdők a nővéremnek.
Tusfürdő apukámnak.
Illatos gyertya az anyukámnak.
Állatos újság és jégvarázs figura a húgomnak.
Nagy karácsonyi csomagos Kávé az apai nagyszüleimnek
Ilyen kézműves szappan anyai nagymamámnak
Merci csoki és gyertya a dédszüleimnek.
Ennyi. Összesen kb 7000 forint volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!