Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Fórumtársaim, hogyan telik a...

Fórumtársaim, hogyan telik a karácsony?

Figyelt kérdés

Én személy szerint szépen lassan utálom meg.

Az iskolai folyamatos piszkálások hatására szorongásos depresszióm lett, ennek hatásaként a folyamatos lehangoltság kiölte belőlem a maradék cseppnyi örömömet bármely ünnep felé - és ezáltal a karácsonyhoz is.

Anyám folyamatosan idegbeteg az ünnepek alatt. Segíteni akarok neki hogy kicsit levegyem róla a terhet, de elhajt azzal hogy menjek el innen addig amíg jól vagyok. Mondom oké, akkor csináld egyedül. Nevelőapám a telefonját nem bírja letenni 5 percre, ezáltal ő is feszült. Emellett bátyám és a nővérem le se tojják az egészet - bár nem is csodálom.

2020. dec. 23. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Még nincs karácsony.
2020. dec. 23. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:
5%
2 nap múlva kérdezd meg...
2020. dec. 23. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Komolyan nem értem, miért a Karácsony tehet arról, hogy bizonyos emberek tönkreteszik a körülöttük élők életét.
2020. dec. 23. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Akkor nyavalyogj, és értékelj le. Egy ilyen negatív szar ember mást úgysem tud.
2020. dec. 23. 20:31
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es, most léptem be. Nem pontoztam le senkit, de azért szar vagyok. Oké.
2020. dec. 23. 22:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Első voltam, azért pontoztatok le, mert megmondtam, hogy 23-a még nem karácsony? Micsoda emberek vannak komolyan!

Amúgy jól.

2020. dec. 24. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!