Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kérlek szépen, írnátok ajándék...

Kérlek szépen, írnátok ajándék ötleteket?

Figyelt kérdés

Ha most ismerkedtek még csak pár hónapja, de a covid miatt (először ő volt karanténban aztán én) alig találkoztok, mit vennétek egy számotokra szimpatikus férfinak, akinek igazából mindene megvan?

Csak a két ünnep között fogunk találkozni, egy teljes napra, mert dolgozunk messze egymástól mindketten. Úgyhogy még van időm kitalálni.

2020. dec. 22. 21:44
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam, hogy sütnék almás pitét, mert azt szereti és jól csinálom, meg vinnék sört, amit szeret (nem pezsgőzős fajta).

Meg egy csini fehérnemü és ruci, amit még nem látott..

Szeretnék még valami apróságot, de semmi értelmes nem jut eszembe. Szívesen elvinném valahova, de covid miatt minden zárva kb.

2020. dec. 22. 21:46
 2/13 Noren1989 ***** válasza:
50%
Muszàj neki ajàndékot venni?
2020. dec. 22. 21:46
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de nem szeretnék cikibe se maradni, ha ő készülne. Már nem akarom úgy felhozni a témát, mert már elég közel van az ünnep.. nem tudom
2020. dec. 22. 21:47
 4/13 anonim válasza:
54%
Ez jól hangzik. Valami apróság, mit dolgozik? Ha sokat ír akkor mondjuk egy gravírozott parker toll. Esetleg egy határidőnapló?
2020. dec. 22. 21:47
 5/13 A kérdező kommentje:
Egészségügyben dolgozik, ortopédián. Egészen minimalista, kb mindent online intéz. Amit mégis be szeretne szerezni, azt beszerzi igazából magának.
2020. dec. 22. 21:49
 6/13 anonim válasza:
38%
A szexi fehernemu nem karacsonyi ajandek.
2020. dec. 22. 21:57
 7/13 anonim válasza:
16%

Versace Dreamer parfümöt, ami 48E !!

Azzal nem lehet mellé fogni! :D

2020. dec. 22. 21:58
 8/13 A kérdező kommentje:

A fehérnemű szerintem sem az

Az csak plusz a karácsonyi teketórázás után. Amúgy meg megérdemlem 😅 igazából ezért is kérdeztem, hogy tudtok-e javasolni valami apróságot, aminek férfiként örülnétek.

parfümöt nem vennék, szerintem illatot elég rizikós ajándékozni.

2020. dec. 22. 22:01
 9/13 anonim válasza:
0%

Vegyél neki egy barakkát !

Xdd

Egri bikavér amitől beindul mint a V8, aztán a többi jön magától..

;)

Vagy add magad neki! Az lesz a legjobb 🤣

2020. dec. 22. 22:19
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont ilyen helyzetben vagyok. Mi megbeszéltük, hogy ki minek örülne, mert egyszerűen nem ismerjük még annyira egymást, hogy simán kitaláljuk. Ugyanezen ok miatt nálam a szexi fehérnemű is okafogyott még, pedig lakáson lesz a randi a 2 ünnep között.
2020. dec. 22. 22:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!