Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Anyukám nem engedi hogy új...

Anyukám nem engedi hogy új telefont vegyek magamnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval karácsonyra kértem egy iPhone 11-et de anyukám szerint ez "túl drága" és hogy "nem kell neked telefon" és még karácsonyra sem hajlandó nekem megvenni, pedig semmi mást nem kértem. Volt egy olyan ötletem is hogy a felét kifizetem a zsebpénzemből de ez se vált be, aztán a másik ötletem az volt hogy szülinapomra és karácsonyra is csak ezt az egyet kérem, de ez se jött be. Nem tudom sehogyse meggyőzni.

2020. dec. 22. 18:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi itt nem tudunk segiteni.. nem ismerjuk a szuleid anyagi hatteret. Lehet mar megvette, az sincs kizarva, de ha nem akkor majd jovore melozol valamit es megevszed magadnak
2020. dec. 22. 20:13
 12/19 A kérdező kommentje:
Androidból melyik a legjobb?
2020. dec. 22. 20:13
 13/19 anonim ***** válasza:
90%

Nos, az androidon belül igen nagy a választék, és a határ a csillagos ég!

Mennyit szánsz telefonra?

2020. dec. 22. 20:39
 14/19 anonim válasza:
78%
Xiaomi redmi 9. Ez tényleg mindent tud.
2020. dec. 22. 21:40
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Gyerekeknek nem való drága telefon.

Tanuljál sokat, hogy jól tudj keresni, utána vehetsz bármilyen telefont magadnak.

2020. dec. 22. 22:41
 16/19 anonim válasza:
86%

Nagyvonalúan kifizeted a felét?

Mert amúgy a zsebpénzedet nem a szüleidtől kapod?

Logikus gondolat.

2020. dec. 22. 22:52
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az egyik munkatársam lányát olvasnám, akinek 14 éves létére csak az iPhone létezik. Az is állandóan szekálja az anyját, amikor kidobják a legújabb telefont, hogy neki márpedig az kell. Fogyatékos. Menjél el dolgozni, keresd meg a rávalót és tudsz venni magadnak. Nem olcsó telefonok ezek, egy használt autót lehetne már némelyik árából venni.
2020. dec. 23. 07:33
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Borzasztó egyszerű. Ne a felét, az egészet fizesd ki. Akkor valóban vettél magadnak egy telefont.
2020. dec. 23. 12:24
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

OnePlus 8 Pro

De a 7-es széria is nagyon jó.

Sokan Iphone-ról váltottak de kb a OnePlus is olyan drága lett mint az Apple szóval jah.

2020. dec. 23. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!