Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Anyukám nem engedi hogy új...

Anyukám nem engedi hogy új telefont vegyek magamnak, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szóval karácsonyra kértem egy iPhone 11-et de anyukám szerint ez "túl drága" és hogy "nem kell neked telefon" és még karácsonyra sem hajlandó nekem megvenni, pedig semmi mást nem kértem. Volt egy olyan ötletem is hogy a felét kifizetem a zsebpénzemből de ez se vált be, aztán a másik ötletem az volt hogy szülinapomra és karácsonyra is csak ezt az egyet kérem, de ez se jött be. Nem tudom sehogyse meggyőzni.

2020. dec. 22. 18:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Szóval nem is magadnak akarod megvenni, hanem felezni. Egyetértek anyáddal, nem kell neked az a telefon. Ha annyira szeretnél telefont akkor kérj egy olcsóbbat, amit megmutatsz anyudnak hogy mit tud, és hogy megéri a pénzét, hátha abba szívesebben belemegy.
2020. dec. 22. 19:01
 2/19 A kérdező kommentje:
De magamnak kell a telefon én csak a kifizetését szeretném felezni.
2020. dec. 22. 19:05
 3/19 anonim ***** válasza:
92%
Teljesen mindegy, a lényeg ugyanaz 😄
2020. dec. 22. 19:07
 4/19 anonim válasza:
84%
Hát a fele még legjobb esetben is 100 ezer, de inkább több. Az írásodból ítélve nem is vagy több 13 évnél. Ha nem tudod magadnak megvenni, ne várd el, nem olcsó telefon.
2020. dec. 22. 19:07
 5/19 anonim ***** válasza:
93%

Szia!

Mit tud az IPhone 11, amit egy olcsóbb IPhone nem tud, és neked feltétlenül szükséged van rá?

2020. dec. 22. 19:11
 6/19 anonim válasza:
85%
Az Android ia tudja ugyanazt, sőt még jobb. Szerintem nem kéne anyagi csődbe tenni anyád csak azért mert menő akarsz lenni. Ez undorító szerintem.
2020. dec. 22. 19:15
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel az előbb, amikor az olcsóbb Iphonera céloztam, az új Iphone Se készülékekre gondoltam, hisz azok egyrészt újabbak, másrészt pedig fele annyiba kerülnek, mint a 11.
2020. dec. 22. 19:17
 8/19 A kérdező kommentje:
Mutattam anyámnak egy másik telefont (iPhone 8-at) de a véleménye nem sokat változott.
2020. dec. 22. 19:17
 9/19 anonim ***** válasza:
38%
Szépen magyarázd el anyukádnak, hogy mivel te segg hülye vagy, így szükséged van al egújabb okostelefonra.
2020. dec. 22. 19:24
 10/19 anonim ***** válasza:
69%
Az android nem jó? Szerintem jobban járnál vele, olcsóbb is
2020. dec. 22. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!