2 nap és karácsony, várjátok már?
Én várom, a 2 éves kisfiamnak nagyon tetszenek a fények a karácsonyfa - a mikulást azóta is minden nap emlegeti😄
Nagyon boldogság nekem látni ezt az örömöt már annak tapsol és ragyog a szeme hogy pár db égősor fel van téve, alig várom hogy öltöztessük a fát
3.+
Úgy látom, az 1-es az például egy ilyen kivétel :)
#1 biztos nagyon aranyos😄
#2 ez nagyon igaz, én is szeretem de olyan hamar vége van, és most az el rontja hogy apám rendőr és karácsonykor ügyeletes és bármikor azt mondatják neki hogy "na most gyere" :(
Mar nagyon varom, hogy a sok ingazo vegre menjen haza es legyen parkolohely Budapesten. Jo lenne ha egesz evben Karacsony lenne es vissza sem jonnenek :)
Boldog Karacsonyt!
Boldog a francokat!
Mikor az egész család azért bszogtat, hogy hogyan merem itthon rohasztani a picsámat november 11 óta.
Csak mondaná meg, hogy mi a francot akar, mit csináljak?
Menjek dolgozni? Hova? Még azok se kapnak állást akiknek papírjuk van, hogy értenek is valamihez. Most megy csődbe az egész ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!