Valami jó karácsonyi sütik?
Szerintem hagyományosan bármi diós, mákos, kókuszos, gesztenyés...
Bejgli, zserbó, mézes zserbó, én mindig sütök valami aszalt gyümölcsös kalácsot.
Nekem idén figyelnem kell az összetevőkre, mert elég sok dolgot nem ehetek meg egy betegségből kifolyólag.
Linzert készítek, mákos citromkenyeret, valamint hatlapost :)
Az első kettő diétás (számomra) a linzer kb 1 órás tevékenység, a citromkenyér egy egyszerű kevert sütemény, sütéssel együtt 1óra. A hatlapos más tészta, de az a családomnak lesz, valószínüleg megsütöm előre a napokat és 23-ám este csak összeállítom. Nem akarok a konyhában robotolni órákig, ezért ezeket választottam. Ha nagyon megjön a kedvem, még csinálok egy répatorta muffint (szintén nincs egy óra) vagy egy browniet :)
Oké, én kicsit el vagyok késve így március tájékán :D
Ha valami hagyományosat szeretnél: mézeskalács, bejgli, hókifli, zserbó, linzer, isler. Ezek tipikus karácsonyi édességek, és még finomak is.
Mi szoktunk sütni Zsuzsi szeletet is, szerintem az is nagyon finom. Remélem segíthettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!