Ha december 24-én feloldják a kijárási tilalmat, akkor kinyitnak arra az egy napra a szórakozóhelyek is?
Tudom, hogy ez felelőtlenség, nem is ebbe akarok belemerülni, tényleg csak egy igen-nem válasz érdekelne; aznap lesz a barátom születésnapja és ha esetleg így van, szűkebb körrel mennénk egyet biliárdozni vagy bowlingozni.
Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
Mi aznap tervezzük megtartani a szilvesztert így, hogy ki lehet menni.
Ez ilyen előrehozott szilveszter lesz. A karácsony inkább 4 fal között ülős történet, ráadásul másnap is be lehet pótolni de a szilveszter mindig úgy volt a bulis, hogy vettünk 2 rekesz Somersbyt és azt iszogatva jártuk az utcákat, a hátizsákunkba tűzijáték, petárda.
Idén is így tervezzük ezért ezt a napot a barátokkal erre fogjuk szánni.
De nem csak mi tervezzük előrehozni a szilvesztert, mert pl szüleim is buliba mennek illetve több emberről tudok akik utcán lesznek.
Szórakozóhelyek tudtommal nem nyitnak ki de nem is sok értelme van, kb horror áron megiszod ugyanazt amit a sarki ABC-ben apró pénzért megveszel.
#4 #5 Mert most miért kell ezért bántani?
3-an vagyunk csupán és soha nem zavarunk senkit se. Petárdázni sem a házatok alatt fogunk hanem kimegyünk a mezőre messze a házaktól.
Az meg, hogy sétálgatunk, iszogatunk és beszélgetünk az utcán miért zavar?
Karácsony van 3 nap, szilveszter csak 1 nap van.
Azért azt szeretném tisztázni, hogy egy igen-nem válaszra voltam kíváncsi, nem arra, hogy a másikat hogyan ócsárolják az emberek. Egyébként meg, igen, lehet otthon ülni, lehet karácsonyozni, de ha valaki például fiatal, annak amúgy sem lehet megmondani, hogy "figyelj, most járvány van, ne szórakozz már azzal a 2-3 haveroddal az utcán". Mindenki volt fiatal, én speciel már nem vagyok olyan nagy bulizós, de ne legyünk már álszentek, voltak mindenki életében görbe esték, járvány ide vagy oda, a fiatalok hiányolják ezt.
Illetve az a válaszadó, aki azt mondta, hogy hárman mennek iszogatni és tűzijátékozni, azzal mi a baj? Nem társaságba mennek... Ezen kívül én 100% biztos vagyok benne, hogy rengeteg helyen lesz házibuli, ahol összetömörülnek vagy 10-15-en, az mivel jobb? Valószínűleg simán el is kapják majd a vírust egymástól, aztán január 4-én mennek majd fertőzni a munkahelyeken.
Szóval, ha nem a kérdésemmel kapcsolatban jön válasz, akkor kérlek Titeket, hogy ne is írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!