Illik 24-e délutánján (vagy kora délután 1-2) körül boldog karácsonyt kívánni?
Figyelt kérdés
Igazából ez az első, hogy ilyet kell csinálnom, és egy baratnőm szeretném felhívni. Illik már olyan ‘’korán’’ ??2020. dec. 20. 00:15
1/8 anonim válasza:
Igen, minden további nélkül.
Sőt, ha nem közeli családtag vagy, akkor inkább kora délután, mint a nagy ünneplés közepén, este.
2/8 anonim válasza:
Én már 24-én délelőtt is szoktam.
3/8 anonim válasza:
Én is ilyenkor szoktam. Illik persze
5/8 anonim válasza:
Persze. 18-án dolgoztam utoljára idén, mindenki mindenkitől úgy köszönt el, hogy boldog karácsonyt kívánt.
6/8 anonim válasza:
Hú nekem volt olyan egyszer, hogy 24-én mondtam egy ismerősömnek, hogy Boldog karácsonyt! Ő meg letolt, hogy nincs is még karácsony. Azóta nem merek senkinek írni aznap.
7/8 anonim válasza:
6-ra:
Na, az ilyennek soha többé nem kívánnék boldog karácsonyt!
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok vele! 25-e a családé, mi általában aznap nem is telefonozunk, csak társasozunk, beszélgetünk, megnézünk egy karácsonyi filmet, sétálunk... (hacsak nincs valami halaszthatatlanul fontos dolgunk). Ilyenkor mást se fogok a kívánságaimmal zaklatni.
Az osztály társaimnak tanáraimnak/munkatársaimnak is mindig az utolsó munka/tanítási napon kívánok/kívántam boldog karácsonyt, aki megsértődik az meg menjen vissza bölcsibe. Másnak 24-én délután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!