Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Van más is, aki nem megy haza...

Van más is, aki nem megy haza karácsonykor?

Figyelt kérdés
Nálunk a családban senki sem veszi túl komolyan a vírust, csak én. Vannak, akik kifejezetten humbuknak tartják. Ott lesz összesen 9 ember, 7 vírusközösség. Piszi-puszi, svédasztal, minden. Szerencsére többnyire megértik, hogy eszem szerint nem szívesen megyek, és 90%-ban úgy is állok, hogy nem fogok menni, pedig imádom a karácsonyt, és nagyon fognak hiányozni. Így most a barátommal és az apukájával fogom tölteni az ünnepet, ami elég fura lesz így 20 évesen. Meg hát amúgyis, de nem igazán tudok mit csinálni. Más is van hasonló helyzetben? Azért ehhez hasonló sztorikat nem hallok, csak olyanokat, hogy távolábbi rokonokhoz nem mennek mások. De tényleg nem szívesen megyek úgy, hogy egyik nővérem covid-kórházban is dolgozik, másik folyamatosan bulikázik, és pont most kezdett el jobban randizgatni, ismerkedni.

2020. dec. 18. 23:05
 1/6 anonim válasza:
59%
Én sem mennék, ki lehet birni, legalabb tavaszig szerintem. Ha a testvered jarvanyosok kozeleben van plane. Nem eri meg egy alkalom miatt kockaztatni. Videochatelni is lehet.
2020. dec. 18. 23:18
 2/6 anonim ***** válasza:
82%
Én se megyek haza, az én szüleim is paranoiásak.
2020. dec. 18. 23:54
 3/6 anonim ***** válasza:
44%

Jó tíz évvel idősebb vagyok mint te de én se. Igaz már évek óta mert külföldön élek és ide köt a munka meg a párom.

Egy idő után az ember leválik a családról és saját élete lesz, ez a dolgok rendje.

20 évesen tálán még korai, de ahogy én látom a 30asok 2/3a már a párjával van és nem a szülőkkel.

2020. dec. 19. 01:37
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

Hasonló helyzetben vagyok és megmondom őszintén még pont, hogy örülök. Én Dániában tartózkodom most.

Vittem ki itthonról magyar pálinkát és a párommal illetve szüleivel megiszogatjuk karácsonykor.

Ők is a család részei attól függetlenül, hogy külföldiek :D

Aztán majd ha vége ennek a pandémiának úgyis összeismertetem az én szüleimmel is őket amennyiben ragaszkodnak hozzá.

2020. dec. 19. 01:57
 5/6 anonim ***** válasza:
36%
Kulfoldpn elek, nem megyek haza.
2020. dec. 19. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
39%

Kiegyeztünk a családdal abban hogy anyumékkal és tesómékkal találkozunk tesómék városában (mindenkinek elég közel van), de szigorúan csak egy kinti 30-45 perces séta lesz, és ajándékátadás, semmi puszi, ölelés, benti eszem-iszom. Mondjuk WCre beugorhatunk tesómékhoz,de mondtuk hogy totál oké, ha egyesével és maszkban kell majd (unokaöcsém pici, és alig láttam a covid miatt az elmúlt évben :( ).

Hát nem ideális, de idén ez van, és így legalább látjuk is egymást de minimalizáljuk a terjedési lehetőséget remélhetőleg. Anyum nekem is eléggé tart a dologtól, több ismerős is elkapta, sokan nagyon rosszul voltak (igaz ahonnan én származom, az egészséges életmód nem dívik, mindenkinek 2-3 alapbetegsége is van).

2020. dec. 20. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!