Van más is, aki nem megy haza karácsonykor?
Jó tíz évvel idősebb vagyok mint te de én se. Igaz már évek óta mert külföldön élek és ide köt a munka meg a párom.
Egy idő után az ember leválik a családról és saját élete lesz, ez a dolgok rendje.
20 évesen tálán még korai, de ahogy én látom a 30asok 2/3a már a párjával van és nem a szülőkkel.
Hasonló helyzetben vagyok és megmondom őszintén még pont, hogy örülök. Én Dániában tartózkodom most.
Vittem ki itthonról magyar pálinkát és a párommal illetve szüleivel megiszogatjuk karácsonykor.
Ők is a család részei attól függetlenül, hogy külföldiek :D
Aztán majd ha vége ennek a pandémiának úgyis összeismertetem az én szüleimmel is őket amennyiben ragaszkodnak hozzá.
Kiegyeztünk a családdal abban hogy anyumékkal és tesómékkal találkozunk tesómék városában (mindenkinek elég közel van), de szigorúan csak egy kinti 30-45 perces séta lesz, és ajándékátadás, semmi puszi, ölelés, benti eszem-iszom. Mondjuk WCre beugorhatunk tesómékhoz,de mondtuk hogy totál oké, ha egyesével és maszkban kell majd (unokaöcsém pici, és alig láttam a covid miatt az elmúlt évben :( ).
Hát nem ideális, de idén ez van, és így legalább látjuk is egymást de minimalizáljuk a terjedési lehetőséget remélhetőleg. Anyum nekem is eléggé tart a dologtól, több ismerős is elkapta, sokan nagyon rosszul voltak (igaz ahonnan én származom, az egészséges életmód nem dívik, mindenkinek 2-3 alapbetegsége is van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!