Hogy oldjam meg a díszt?
A mi településünkön is sokan így oldották meg, vagy az égőből formázták meg a számot.
És az ablakra raktak még díszítést.
Első vagyok.
De ha csak az ablakkeretet körbe világítod meg, és az ablakra a 20-ast papírból kivágva, nagy méretbe felrakod, úgy is látszódni fog, főleg, ha a helyiségbe más villany nem fog égni, csak az ablakvilágítás. Ilyen megoldást is láttunk az elmúlt napokban.
Nálunk is van most ilyen a településen.
Én idén nem jelentkeztem, de ha jövőre lesz, akkor biztos, hogy fogok.
Én úgy oldanám meg, hogy az ablak keretét körbe raknám égősorral. Vagy pedig fényfüggönyt raknék fel az ablakra. Fehér papírból (lehet csillámos is) kivágnék ház formákat, meg fenyőfát, csillagokat (egy nagyobbat, ami a betlehemi csillagot idézi), esetleg egy angyalt is. Az ablak aljára elrendezném a házakat meg a fákat, felülre a csillagokat és az angyalt. A számot is kivágnám, azt körbe tekerném ilyen mikro led égősorral, ami elemes (pepcoban vettem most olyat), és azt is felraknám az ablakra, nem pont középre, hanem mondjuk kívülről nézve a jobb felső sarkába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!