Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Anyukáknak milyen karácsonyi...

Anyukáknak milyen karácsonyi ajándékot adnátok?

Figyelt kérdés
Nincs ötletem mit tudnék venni. Azt mondta nem kér semmit de én még is meg szeretném lepni. Jó ajándék ötleteket várok. Előre is köszönöm

2020. dec. 14. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Hobbija?

Főzéssel, sütéssel kapcsolatos dolgok?

Egy jó könyv (akár utalvány könyvesboltba)?

Relax fotel? Parfüm? Ajándékkártya pl. masszázs? Ékszer (pandora)?

Színházjegy (bár ez lehet, hogy a ebben az időszakban nem túl jó)?

Lakberendezési tárgy? Esetleg különlegesebb ruhadarab?

Teaválogatás? Különlegesebb kávé.

Nem tudjuk hány éves, illetve, hogy milyen összeget szánnál rá.

2020. dec. 14. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Legalább írhatnál róla valamit, teljesen ismeretlenül max csak sablonos dolgokat tudunk ajánlani. Én sokszor szoktam könyvet adni, mert anyukám nagyon szeret olvasni. Idén egy minőségibb ecsetkészletet és néhány vásznat kap, mert rákapott a festésre.

Gondold át mit szeret anyukád, minek örülne, mi az, amit szeret, de magának nem veszi meg vagy ha bármit megemlít évközben, hogy de jó lenne egy ..., akkor az is szuper ajándék. Ha nincs semmi ötlet, akkor maradnak az olyanok, mint a bögre, illatgyertya, kozmetikum stb. Programot is jó lehet adni, bár erre most kevesebb a lehetőség.

2020. dec. 14. 18:32
 3/10 anonim válasza:
55%

Takaríts ki valahol, amikor nincs otthon, hogy kevesebb munkája legyen ;). Egyik karácsonykor arra keltem 7-kor, hogy az öcsém nagytakarít, hogy anyunak örömet szerezzen. Sikerült neki.

A tárgyi ajándékokhoz ismerni kellene, de az első válaszból kiindulhatsz.

2020. dec. 14. 18:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
ez olyan aranyos... te ismerd, nincs ötleted, akkor mi mégis honnan tudnánk, mi okozna neki örömet?
2020. dec. 14. 18:53
 5/10 anonim ***** válasza:

Ja, mi még a nevét sem tudjuk. :D

Az én anyám állandóan szókeresőzik a telefonján. Vettem neki egy szókirakós társast, amit átfestek az ő stílusára. :)

A párja pedig napi szinten meccset néz, Fradis bögrét kap ajándékba, mert ígyis-úgyis akart egyet.

2020. dec. 14. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:

A párom pedig szereti a madarakat, főleg a baglyokat. És mivel csak egy picike párnája van, ezért festek neki egy picivel nagyobb párnát. Meg vettem neki chilis csokit, olyant úgy se vesz neki.

A te édesanyád nem panaszkodik valaminek a hiányára? Vagy arra, hogy kezd elévülni? Esetleg nem akar valahová elmenni?

2020. dec. 14. 19:11
 7/10 anonim ***** válasza:
77%
Pandora ! Utána tok egyszerű az ajandek mert mindig veszel egy-két charmot aztán kesz😃
2020. dec. 14. 20:25
 8/10 anonim válasza:
100%
Arckrémet és kozmetikumokat vettem neki, amiket amúgy is használ. Tudom, hogy nem kreatív de hasznos ajándék és inkább ilyenre költök, aminek tudom, hogy örül.
2020. dec. 14. 21:03
 9/10 anonim ***** válasza:
19%

Épp ma mondtam a gyerekemnek, hogy nem kérek semmit.

Ha anyukád is ezt mondta, komolyan is gondolta.

Mivel ragaszkodik hozzá, hogy

szeretné valamit,egy doboz Raffaello-t kértem:-)

2020. dec. 14. 21:10
 10/10 anonim válasza:
0%
Kozmetikumok, sütés főzéshez dolgok, esetleg egy közös kép, bonbon vagy csoki, meleg zokni, bögre, ha kávézik akkor valamilyen kávé vagy kapszula szerintem ilyen dolgoknak minden édesanya örül :)
2020. dec. 20. 23:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!