13 éves lánynak, aki szeret sütni főzni, milyen ehez kapcsolódó ajándékot vennétek?
Figyelt kérdés
2020. dec. 13. 13:10
3/6 anonim válasza:
A pepcoban most nagyon szuper aranyos kellékek vannak sütéshez a szakácskönyv mellé én vennék a helyedben
4/6 anonim válasza:
Borsos őrlőmalmot, fűszereket, amit fel tud használni a kedvenc ételeihez, konyhai eszközöket.
5/6 anonim válasza:
Mit? Mert ha süti akkor kiszúrő vagy torta forma.
Ha egyéb ételeket (leves, hús stb) akkor egy jó minőségű kés, konyhai gép (pl turmixgép). Én nagyon szeretek főzni, örülnék egy zöldség aprítónak
6/6 anonim válasza:
Egy aranyos szakácskönyvet vagy valami konyhai eszközt. (Pl egy szép, mintákkal díszített edényt, egy edényfogó kesztyűt a kedvenc színében). Én ilyeneket ajándékoznék neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!