Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek kell venni az ajándékoka...

Kinek kell venni az ajándékokat? Ez nálatok is a nő feladata?

Figyelt kérdés

Az úgy rendben van,hogy én foglalkozom a karácsony minden apró részletével?

A párom családtagjainak is nekem kell venni ajánékot,kitalálni,hogy minek örülnének?

Enyém a főzés,takarítás,díszítés,fa vásárolás.

Nálatok besegít a párotok?

2020. dec. 12. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi együtt csináljuk. Mindkettőnk ötletel az ajándékokon. Együtt választjuk ki a fát. Ő faragja, én díszítem.

De nem csak karácsonykor, egyébként is megosztjuk a feladatokat.

2020. dec. 12. 15:11
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Gondoltál már rá, hogy rossz helyen van a kocsi Lalikám? ;)
2020. dec. 12. 15:50
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

2# Az a durva,hogy teljes mértékben értem,hogy mit szeretnél mondani és talán tényleg rossz helyen van az a kocsi.

2020. dec. 12. 16:22
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez így teljesen rendben van.Emlékszem hogy gyerekként sem segítettem semmit, mindent anyám csinált a fa díszítéssel együtt.
2020. dec. 12. 17:15
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt ötletelünk, készülünk. Nem főzzük magunkat halálra, fölösleges, de a főzés az én feladatom, abból kifolyólag, hogy a párom nem szokott 😁 de ő megy el a fát megvenni, általában apukájával. Együtt díszítünk. Tavaly sütöttünk is együtt, nálunk amúgy is mindenki csinál mindent. Én cserélek villanykörtét, ha kell glettelek, a párom meg most meg porszívózik. Nincs férfi vagy női munka.
2020. dec. 12. 21:50
 6/10 anonim válasza:
73%
Minek vállalod magadra a cseléd szerepet, ha ez neked egyértelműen nem felel meg? Nem kötelező rabszolgának lenni, ahogy életképtelen férfival együtt lenni se.
2020. dec. 12. 22:12
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

Az ajándékokat nálunk is inkább én találom ki, a férjem kicsit ötlettelen és nem is nagyon szeret ilyenekkel foglalkozni, de megbeszéljük, együtt vesszük meg.

Halászlé főzés az övé, minden más sütisütés stb. az enyém.

Takarításban, max porszívózik, többit én, dekorálás teljesen az enyém, de ez nekem nem gond, szeretem csinálni.

Favásárlás mindig együtt, ő faragja és a fiunkkal díszítik.

Gyerekkoromból emlékszem, hogy nálunk is mindig az volt, amit írsz, apám soha semmiben nem segített, a hétköznapokban sem, minden anyámra maradt, de elvárta, hogy legyen, mitöbb jó legyen. Utáltam.

Teljesen tönkrement benne, most 60+ és egyedül van, 30x év után...

Nyisd ki a szád, ha nem vagytok közös nevezőn akármennyire is fáj, tovább kell lépni. Mérgező kapcsolat.

2020. dec. 13. 10:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az utolsó igazán elgondolkodtató.
2020. dec. 13. 15:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Sütés/ csak 1-2 féle/, főzés, takarítás és a fa díszítése a lányommal közösen történik. A fát a férjem veszi meg és állítja fel. Tárgyi ajándékozás nincs. A készülődés nem egyszerre kimerülésig folyik, hanem beosztva, minden készen lesz így is időre.
2020. dec. 13. 16:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálunk mindenki magának veszi meg és örül. Például most vettem magamnak egy nagyon drága elektromos gityót. Az öregeknek szoktunk menni mert nem tudnak úgy vásárolni de megmondják mire van szükségük.
2020. dec. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!