Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mennyire lenne gyerekes ajándék?

Mennyire lenne gyerekes ajándék?

Figyelt kérdés

A páromnak Karácsonyra szeretnék vásárolni Activity-t(vagy más társasjátékot ami leköt és nem erotikus tematikájú). Társasjátékunk nem igazán van, de esténként előszeretettel játszunk mobilos társsal játszható játékokat, így arra gondoltam ez lekötne mindkettőnket,és kicsit személyes is, mivel minőségi időt tölthetnénk együtt. A kérdésem az, amivel elsősorban a férfiakat kérdezném, hogy mennyire tartanátok gyerekes ajándéknak ha a párotok beállítana egy ilyennel? Nem igazán vannak ötleteim, hiszen az elmúlt időben minden lehetőséget kimaxoltam, de mivel tudom, hogy párom egy kissé "örök gyerek", így remélem örülne neki. Ha esetleg tudtok olyan játékot, amit 2 személy is játszhat, és leköt, kérlek ne tartsátok magatokban. Előre is köszönöm.

21/L párom 26/F

2020. dec. 12. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Azért könyvet is mellé, vagy valami kedvenc piperét.
2020. dec. 12. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Lesz mellette más is, ez természetesen kiegészítő ajándék, pipere nem játszik, hiszen parfümöt "csak úgy" (cégtől ahol dolgozom kaptam páros parfümöt, aminek a férfi részét neki adtam) is kapott, meg ünnepre is, tusfürdőből meg van egy kedvenc amiből előre beraktároz mindig, mását nem igazán használ. Olvasni meg nem szeret, a filmek híve. Fürdő köpenyenn gondolkodtam még mert nincs neki, és néha elruccanunk ide oda, ahol legutóbb is pl szüksége lett volna rá, vagy vezeték nélküli fülesen
2020. dec. 12. 13:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Tényleg nehéz helyzetben vagyok, mert karórát, ruhaneműt, piperét, személyes ajándékot, kulcstartót, alkoholt mindd mindd kapott már, hobbija a filmnézés és az autó bütykölés de igazából nem tudom mit vehetnék ami ehhez kapcsolódik és örülne is neki
2020. dec. 12. 13:37
 4/8 anonim ***** válasza:
nem tudom hol laksz, de ha van rá lehetőséged menj be egy társasjátékos(!) boltba, ott szakszerű segítséget kaphatsz a kiválasztáshoz. az activity nem rossz játék, de ma már fényévekkel jobbak is vannak. (ne sima játékboltba mert ott nem ez lesz az eladók fő profilja, könnyebb lesz mellényúlni) rengeteg fiatal férfit ismerek, aki szeret játszani. ha filmeket meg autókat szereti, keresgélhetsz ilyen témakörben is, biztos van (én inkább történelmi-fantasy vonalon mozgok, ezért nem ugrik be ilyen hirtelen)
2020. dec. 12. 14:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos ahol élek nincs a környező városokban külön a társasjátékokra szakosodott bolt :( Így csak a boltok polcairól és az internetről tudok tájékozódni, nagyon köszönöm a válaszod!
2020. dec. 12. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:

na igen az szívás... amúgy nagyon közeledik a vizsgám, úgyhogy elgondolkodtam első társasjátéknak való ötleteken inkább... tessék:

Exit: a sorozat bármelyik játéka. kb olyan mint egy szabadulószoba, csak otthon. hátránya hogy kb egyszerhasználatos.

Bang!: (/A párbaj nevű kétfős verzió): vadnyugati, kártyás, kicsit stratégia, jó adag szerencsefaktor, egyszerű szabályokkal, pörgős játékmenet (ha nem tököltök túl sokat a taktikázással)

hasonló témájú a colt express, csak itt vonatot rabolsz, taktikázol, próbálod megjegyezni mi történt az előző körben és kitalálni mit fog csinálni a másik...

Fedőnevek(vagy Fedőnevek négyszemközt): inkább partijáték, a kétszemélyes meg kooperációs, de sokan szeretik. kicsit hasonlít az activityre, meg egyszerű felfogni a szabályokat.

7 Csoda-a párbaj: nagyon szép kivitelezés, kártyás stratégiajáték. amúgy ha szép lapokra mész, lehetne a fesztáv vagy a parks is, na jó, azt hiszem eltévedtem, nem magamnak válogatok.

ha esetleg abban a kivételes áldásban részesültetek, hogy kettőtökkel együtt pont nyolcan jártok össze rendszeresen, a captain sonar a ti játékotok (bár ajánlják két fővel is, igazán csak és kizárólag nyolc emberrel működik, elég spéci felállás de hátha pont nálatok...)

Ha valami kisebb játékot keresnél, akkor az uno flip lesz a legjobb, nagybátyám kapott egyet tavaly karácsonyra, azóta is ez a kedvencünk (kipróbáltuk és úgy összevesztünk, hogy a szomszéd néni átjött megnézni megölteke valakit, az a játék idegbeteg)

most ennyi jutott eszembe hirtelen. de lehet hogy később megvilágosodok és visszajövök még.

2020. dec. 12. 15:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon szépen köszönöm!!
2020. dec. 12. 15:14
 8/8 anonim ***** válasza:

A fedőnevek tényleg jó és van belőle olyan is, amivel ketten is tudtok játszani. Mi az ego-t is nagyon szeretjük, picit lehetőséget ad beszélgetni személyesebb témákban, megis szórakoztató. Szeretünk szókirakóval is játszani :)

Amúgy szerintem nem buta ajándék!!

2020. dec. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!