Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki hogy áll az ajándékokkal?

Ki hogy áll az ajándékokkal?

Figyelt kérdés

Én már beszereztem az összes ajándékot esetleg az ajándékhoz szükséges tárgyakat.Ti hogy áltok vele?

Késésben vagyok ha a kézzel készített ajándékok még nincsenek készészen?

2020. dec. 11. 09:24
A kérdező szavazást indított:
Igen ,késésben vagy
Nem,nem vagy késésben
Én még nem is készülődök sokàra lessz még karácsony.
19 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagy még késésben.

Én idén már november közepén/végén beszereztem azokat a dolgokat, amiket a család többi tagjának, illetve saját részre szánok a fa alá.

Mindent online rendeltem, most a korona miatt nem szívesen mászkálnék óriási bevásárló központokba. Nem mellesleg az ajándék beszerzés így sokkal egyszerűbb, bőven válogathatsz különlegesebb dolgok között különböző webshopokból, mint hogy egyetlen üzlet szűk (és kicsit már elcsépelt) kínálatából válassz ajándékot a szeretteidnek. Mindenkinek azt, aminek biztosan örülne, és a későbbiekben is hasznát veszi.

A kézzel készített dolgok kicsit más kategóriába esnek. Persze, meg kell vásárolni hozzá minden anyagot, otthon összeállítani őket még bőven van idő. Persze, ez attól is függ, hogy hány embernek adsz ilyen ajándékot. 5-nek vagy 30-nak.

2020. dec. 11. 10:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

ha ez megnyugtat, én egy embernek kész vagyok, egynek van alapanyagom, egynek van ötletem, és... 5-8 embernek ötletem sincs.

kicsit már pánikolok, de még nem annyira hogy cselekedni is kezdjek. szerintem te jól állsz.

2020. dec. 11. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk csak a gyerekeknek van ajándékozás. (Saját és rokon)

Hááát.... nem sok van meg eddig.. de nem aggódom :)

2020. dec. 11. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindent beszereztem,és a tervezett kézzel készült ajándékokat már megcsináltam. Gyakorlatilag végeztem, viszont 1-2 apróságot még szeretnék csinálni amihez ötletem sincs. Szerintem nem vagy késésben,csak ha valami olyasmit készítesz ami hetekig is tarthat pl.kötött takaró vagy ilyesmi .
2020. dec. 11. 18:51
 5/6 anonim ***** válasza:
75%
Nincs vásárolt tárgyi ajándékozás.
2020. dec. 11. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnyugtattatok és sikerült is eljészülni mindennel
2021. jan. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!