Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki milyen értékben ajándékozza...

Ki milyen értékben ajándékozza meg a párját karácsonykor?

Figyelt kérdés
2020. dec. 9. 20:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
5 éve együtt, kb. 15 ezer Ft értékben vettem ajándékot, max 20-at szoktunk költeni ünnepekre (persze nincs így kiszámolva konkrétan).
2020. dec. 10. 16:06
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
Semmit nem veszek soha többet egy pasinak s. Eddig felesleges volt
2020. dec. 10. 18:06
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem kompenzálunk tárgyi ajándékkal. Nem erről szól az ünnep.
2020. dec. 11. 23:13
 14/18 anonim ***** válasza:

Változó.

Van, hogy "csak" valamilyen élmény ajándékkal lepem meg (sütemény, közös programok), van, hogy saját készítésű dologgal, és olyan is van, hogy együtt veszünk valami közöset felesben.

Tárgyat adtam már 3000 és 17000 Ft értékben is. Mikor mire van szüksége, mindig valami hasznosat. 😃 Most szerszámkészletet és könyvet kap.

2020. dec. 12. 01:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk ez nehéz kérdés, mert én többet keresek ő mégis költekezőbb típus. Ő nem mindig jön ki a fizujából, így ha tetszik is valami azt nem hangoztatom, nem veszek magamnak se mindenfélét csak mert nekem telik rá, nem fitymálom le a kis valamit sem.

Mindketten örülünk valami praktikusnak, ami nem porfogó, nem extra nagy érték csak mégis jól esik, hogy kapjuk. 5-10eFt körül szoktunk venni valamit, amit tudjuk, hogy a másik viszont esetleg nem venne meg magának, de nézegeti, tetszene neki.

Ő szereti tudni mit kap, én a meglepetést szeretem!

2 garnitúra pihepuha új ágyneműt vettem és hát idén meglátta, mert nem mertem én választani a mintát!

Bőr pénztárcát kapok és valami aprót amit nem mond el mi!!! :) Én is veszek még majd egy valamit és egy kis karácsonyi desszertet vagy díszt.

2020. dec. 12. 15:37
 16/18 anonim ***** válasza:
17%
Mennyi hülye
2020. dec. 12. 19:54
 17/18 anonim ***** válasza:
Idén kb 20 000 körül költöttem az ajándékára, 9 éve vagyunk együtt.
2020. dec. 14. 04:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Kb 250 €, de ez most egy kicsit osszevont-kompenzalos karacsony, a korona miatt elmaradt nalunk a szulinapozas, nevnapozas, evfordulo is,
2020. dec. 14. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!