Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit ajandekozzak Karacsonyra...

Mit ajandekozzak Karacsonyra az uj baratomnak?

Figyelt kérdés
Csak 3 hete vagyunk együtt. Szeretnem meglepni valami aprosaggal, ami nem tul sok, de nem is tul keves. Ö 41 eves, en pedig 27. Van valakinek valami jo ötlete? Elöre is köszi. :) Bocsi, de nincsenek ekezeteim.
2020. dec. 2. 20:24
 1/3 anonim ***** válasza:
24%
Magadat?
2020. dec. 2. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Tudni kellene miket szeret csinálni a szabadidejében. Esetleg haszeret olvasni, akkor egy könyv, de ugyanúgy rajonghat akár a vasutakért, lehet pl régi pénz vagy matchbox gyűjtő is. De ugyanúgy rajonghat akár a retro dolgokért, és esetleg egy régi számára a gyerekkorból kedves társasjáték, stb, stb. Szóval ez így nagyon de nagyon tág dolog, és jó lenne pontosabbat tudni.

De amit biztosan ne, az a ruhanemű. ;)

2020. dec. 3. 10:43
 3/3 anonim válasza:
Attól függ, hogy miket szeret és hogy milyen árban gondolkodsz. Valami elegánsabb bor, mellé egy személyes levél és csoki, ha olyan órája van, amin lehet cserélgetni a pántot akkor több féle pántot is vehetsz hozzá, ha szeret sportolni akkor valami azzal kapcsolatosat, ha van közös hobbitok akkor valamit ami emlékezteti. De ha van kedvenc zenekara, akkor olyan pólót (és szerintem annak tökre szoktak örülni). A közös élmény is tök jó lenne, csak ugye a vírus miatt nem nagyon lehet (gondolok itt wellnessre vagy páros masszázsra stb...) De én amikor kicsi voltam, anyukámnak mindig "házi masszázs" ajándékoztam:D
2020. dec. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!