A dec. elején megvett karácsonyfa milyen állapotban lesz karácsonyig?
Mindig lemaradunk az ikeás fákról, idén gondolkodom rajta, hogy kéne venni, de ha most hétvégén megveszem, mi lesz abból karácsonyig? Mindig 23-án vesszük meg. Fűtött folyosón tudjuk csak tárolni (esetleg vízbe állítva).
Jobban járok, ha elfelejtem, és inkább pár nappal karácsony előtt veszek fát?
Nálunk már Katalin napkor árulták.
Nem tudom felfogni ki az a hülye aki olyan korán megveszi, illetve miért nyereséges ilyen korán berendelni belőlük.
Mi előtte egy nappal fogjuk megvenni és csakis olyat amit aznap az orrunk előtt vágnak ki.
4-es, senki nem hiszi azt! De ha valaki nem tudja hova rakni, csak be a lakásba, akkor az karácsonyig 6x tönkre megy!
Mi leghamarabb 21.-e körül szoktuk megvenni, de inkább később. Kint az udvaron körbe pisilik a macskáink meg a kutya, be meg nem fogom hozni hamarabb, így marad az, hogy szinte az utolsó előtti pillanatban vesszük meg.
Sajnos leg fogja hullajtani a leveleit ha melegen tartod.
Mi 22.-én vágatjuk ki, évek óta Mátrafüreden veszem, akkor vágja ki az úr amikor kérem.
Megvehetnénk hamarabb, hisz kertes házban élünk, tudnám hova tenni, de már így szoktam meg.
Párom meg pampoghat amennyit akar, ez a lányomról szól legfőképpen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!