Idén milyen fát fogtok állítani? Műfenyőt vagy élőt?
Figyelt kérdés
A párommal közel 4 éve élünk együtt most szeretnénk venni egy műfenyőt de összekaptunk azon hogy zöld vagy hamvasfehér legyen? Szerintetek melyik a mutatósabb?
Ja, és nekünk nem haldoklik a fa, 22.-én vágja ki akitől minden évbe veszem. Vagyis azon a napon amikor kérem, megyünk érte. Igaz, hog, utána porszívózhatom a kocsit, de megéri. Az az igazi fenyőillat.... Semmihez se fogható.
2020. dec. 3. 12:20
22/25 anonim válasza:
Nekem egy 1500 forintos, kb. 70 cm magas és ugyanilyen széles, dús zöld, dekortrendes "2D" műfenyőm van és semmit nem változott az évek során.
Mindig leporolom, letörlöm, amikor elteszem, bár nem hiszem, hogy ez sokat számít. Kísérletképp vettem és nagyon bejött, annyira csinos karácsonyfa lesz belőle minden évben. Az alsó ágai vastagabbak és merevebbek, a felsők meg jól hajlítgathatók, így nagyon egyenletesen dússá alakítható. Persze mindig potyog le róla "levél", de az összhatás eddig semmit nem változott. Viszont néha végigsiklik a szemem a kirakatokba, utcákra sorakoztatott műfenyőkön, és sajnos nem látok hasonlót, főleg kínai boltokban szoktak lenni kitéve a borzalmastól a hajmeresztőig mindenféle termékek.
2020. dec. 3. 14:21
23/25 anonim válasza:
A férjem allergiás, ezért nem veszünk élőt. 3d-s műfenyőnk van, sötétzöld, imádom. :)
2020. dec. 3. 14:40
24/25 anonim válasza:
Allergiás a fenyőre?
Igazán férfias tulajdonság. 🤣
2020. dec. 3. 14:49
25/25 anonim válasza:
Nekünk élő fenyő lesz, sosem volt mű. Pár évig ezüst fenyőt vettünk, egy ideje nordmannt, idén is azt szeretnénk. Elsőre azt mondanám, legyen zöld a műfenyő, de nemrég láttam képeket "havasról" és nagyon hangulatosnak tűnt. Bár lehet, hogy nagyobb eséllyel unjátok meg, a sima zöld az mindig jó. Hirtelen felindulásból "havasat" vennék, de hosszú tábon inkább zöldet, az a biztos. Lehet kapni nagyon szépeket is, bár azok elég drágák. Igaz, egyszer kell megvenni. Egyik rokonoméknak van olyan, plafonig érő műfenyője, hogy nem tűnt fel, hogy nem igazi. Pedig én nagy karácsony rajongó vagyok, minden részletre odafigyelek. Műfenyőből szerintem csak jó minőségűt szabad venni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!