Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Idén milyen fát fogtok állítan...

Idén milyen fát fogtok állítani? Műfenyőt vagy élőt?

Figyelt kérdés

A párommal közel 4 éve élünk együtt most szeretnénk venni egy műfenyőt de összekaptunk azon hogy zöld vagy hamvasfehér legyen? Szerintetek melyik a mutatósabb?

És nálatok idén milyen fenyő lesz?

2020. dec. 2. 11:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
62%
Mű. Gyerekkorom ota mufenyonk volt,sosem bantam,annak is megvolt a maga "illata", hangulata. Egyszer vettunk igazit,hat borzalmas volt. Hullott,problemas volt,nem is volt annyira mutatos... Ez lesz az elso igazi kozos karacsonyunk a parommal,alberletben,es egy obis 180centis nordmann fenyot vettunk,meg nem allitottuk fel,de kep,illetve velemenyek alapjan szep lesz. 😊 Amugy en a sima zoldre szavazok.
2020. dec. 2. 12:28
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

Mindig élő fenyőnk van, idén sem lesz másképp.Van, amikor gyökereset veszünk és utána kiültetjük, van, amikor vágottat veszünk. Még nem beszéltük meg, idén melyik lesz. Általában luc vagy ezüstfenyő, amit veszünk.

HA már műfenyő, akkor biztosan zöldet vennék

2020. dec. 2. 12:39
 3/25 anonim válasza:
29%
évek óta mű van és gyönyörű
2020. dec. 2. 13:04
 4/25 anonim ***** válasza:
81%
Csakis élő! És nordmann, mert nem vagyok hajlandó még áprilisban is tűevelelket porszívózni.
2020. dec. 2. 14:18
 5/25 anonim ***** válasza:
60%
Nekem van egy 7 éves műfenyőm, 90 centis és annyira szép, dús, csak közelről látszik, hogy nem igazi, én nagyon szeretem. Bár nagyon szeretem a fenyőillatot, mostanában valamiért kevésbé érzem, az ilyen modern fajták kevésbé illatoznak, a hagyományosak meg 1-2 hét alatt lekopaszodnak, úgyhogy csak fenyőárusoktól kérek pár vállalhatatlan külsejű ágat, "illatnak", de nem szokták beváltani a hozzájuk fűzött reményeket sajnos. Pedig az árusnál még érződik az illat a nagy tömegű és állandóan tört, vágott ágaktól.
2020. dec. 2. 16:09
 6/25 anonim ***** válasza:
66%
Jó néhány évvel ezelőtt vettünk egy műfenyőt, azóta is azt használjuk. A miénk csak ilyen picike, kb. 30-40 centis, zöld színű. Az asztal közepére szoktuk rakni, ott díszítjük fel mindig. Nem ajándékozunk családon belül, úgyhogy nem kell, hogy a fa alá férjenek az ajándékok, ezért nem probléma, hogy pici a fa. Csak a hangulat kedvéért van. :)
2020. dec. 2. 16:23
 7/25 anonim válasza:
87%

mindig élőt...

De ha mű, akkor csak legyen már zöld. :D

2020. dec. 2. 16:47
 8/25 anonim ***** válasza:
64%
Élő. Munkahelyre vettünk jó minőségű műt. De minden évben egyre rondább. Első évben volt csak tökéletes. Anyagilag se éri meg, és nem is olyan szép. Maradunk az élőnél.
2020. dec. 2. 16:51
 9/25 anonim ***** válasza:
28%
Miert ne erne meg anyagilag? Mi 20 evig ugyan azt hasznaltuk, es tokeletes volt. 20 even at szerinted olcsobb,ha minden ovben 5-6 ezreket koltesz fara? Most 15 volt amit vettunk,ha csak 10 evet is bir,mar megerte. De ketlem,hogy csak 10et birna ;)
2020. dec. 2. 19:39
 10/25 anonim ***** válasza:
27%
Mert 2-3 év után csúnya és újat kéne venni. És egy normális nem épp olcsó.
2020. dec. 2. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!