Mit tegyek a csomagba?
Szia!
Nekem a húgom 8 éves szóval nagyjából tudom miket szeret ő és a (lány) korosztálya.
A lego amúgy tényleg jó ötlet , van ilyen "lányosabb" verziója is , lego Friends a neve.
Vannak olyan post-itek amiknek aranyosabb mintájuk van pl unikornis/pelikán/hercegnő stb.
Valamilyen aranyos karkötő (vagy nyaklánc, gyűrüt inkább ne mert ugye az méretezve van)
korosztályának megfelelő könyv, ha bemész egy könyves boltba biztos segíteni fognak
Akármilyen kreatív dolog (pl gyöngyök, gyurma)
Mi is szoktunk ilyen csomagot adni,mi ezeket tesszük bele:
Egy kis ruha
Valami játék
Egy csoki
Fogkrém|fogkefe
Aszalt gyümölcsök
Egy üveg szilvalekvár
Teli sapka
Remélem tudtam segíteni
Ugyancsak négyes,megint jelentkezek:
Ceruza
Lapok
Színezőkönyv
Zsírkréta
Könyv
Tolltartó
Mesés könyv
Fiúnak ilyen pici kis autó
Matricák
Radír ami ilyem kis mintás vagy valami formája van
Zselés filctoll
Lego, valami egyszerűbb társas, könyv, szinező, ceruza/filctoll, labda, ruha (például puha zokni, sapka, sál), pléd, tolltartó, esetleg plüss szerintem mindkettőjüknek jó lehet.
Lánynak én tennék pl hajgumikat, csattokat, babát, gyöngyöt/vasalható gyöngyöt, ékszert (barátságkarkötőt / cuki nyakláncot).
Fiúnak valamilyen kis kocsit, vonatot, 3d-s kirakót (repülőt, autót, hajót, valami ilyesmit).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!