Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit tegyek a csomagba?

Mit tegyek a csomagba?

Figyelt kérdés
Munkahelyemen idén indítottak egy olyan kezdeményezést, hogy gyermekeknek lehet csomagot/csomagokat összeállítani és az egyik alapítványon keresztül oda adják az ajándékokat szegényebb családok csemetéinek. Édességet, játékokat, írószer és ilyeneket lehet bele rakni a csomagba. Szeretnék összeállítani egy-egy csomagot kb 7-9 éves kislánynak és kisfiúnak, viszont nem tudom, hogy minek örülnek az ilyen korú gyerekek. Mit lenne célszerű édességen kívül belerakni a csomagba, aminek általában örülnek az ilyenkorú gyerekek?

2020. dec. 2. 11:26
 1/7 anonim válasza:
Lego, Barbie lego vagy baba
2020. dec. 2. 13:50
 2/7 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem a húgom 8 éves szóval nagyjából tudom miket szeret ő és a (lány) korosztálya.

A lego amúgy tényleg jó ötlet , van ilyen "lányosabb" verziója is , lego Friends a neve.

Vannak olyan post-itek amiknek aranyosabb mintájuk van pl unikornis/pelikán/hercegnő stb.

Valamilyen aranyos karkötő (vagy nyaklánc, gyűrüt inkább ne mert ugye az méretezve van)

korosztályának megfelelő könyv, ha bemész egy könyves boltba biztos segíteni fognak

Akármilyen kreatív dolog (pl gyöngyök, gyurma)

2020. dec. 2. 15:06
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Valami klassz ismeretterjesztő állatos könyv színes képekkel, filctollak, zsírkréta, lányoknal hajgumi, csatt, valami plüss, színes szép füzetek, tolltartó, jópofa toll, ceruza, radír, hegyező, tolltartó.
2020. dec. 2. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk ilyen csomagot adni,mi ezeket tesszük bele:

Egy kis ruha

Valami játék

Egy csoki

Fogkrém|fogkefe

Aszalt gyümölcsök

Egy üveg szilvalekvár

Teli sapka

Remélem tudtam segíteni

2020. dec. 3. 10:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Ugyancsak négyes,megint jelentkezek:

Ceruza

Lapok

Színezőkönyv

Zsírkréta

Könyv

Tolltartó

2020. dec. 3. 10:53
 6/7 anonim válasza:

Mesés könyv

Fiúnak ilyen pici kis autó

Matricák

Radír ami ilyem kis mintás vagy valami formája van

Zselés filctoll

2020. dec. 3. 10:57
 7/7 anonim válasza:

Lego, valami egyszerűbb társas, könyv, szinező, ceruza/filctoll, labda, ruha (például puha zokni, sapka, sál), pléd, tolltartó, esetleg plüss szerintem mindkettőjüknek jó lehet.

Lánynak én tennék pl hajgumikat, csattokat, babát, gyöngyöt/vasalható gyöngyöt, ékszert (barátságkarkötőt / cuki nyakláncot).

Fiúnak valamilyen kis kocsit, vonatot, 3d-s kirakót (repülőt, autót, hajót, valami ilyesmit).

2020. dec. 3. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!