Hol tudnám békében és nyugalomban eltölteni az ünnepeket covid idején?
Most a barátom családjánál lakok, de ők elutaznak a nagyszülőkhöz, úgyhogy valószínűleg itt nem maradhatok.
Szüleimhez semmiképpen sem szeretnék több napra menni, nincs is már saját szobám, csak nyomorognánk a kis lakásban.
A koliból kiraktak minket, oda sem mehetek vissza.
Arra gondoltam, keresnék egy magánszállást, ahol 3-4 napra bérelnék egy szobát, amíg a barátomék távol vannak.
Van más ötletetek, mit tehetnék? Tényleg csak egyedül szeretnék lenni, bekuckózni, csendben kivárni a karácsony végét.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Azért nem hiszem hogy maradhatok, mert azt akarják hogy többet legyek a szüleimnél. Vannak bőven érveim, hogy miért lenne jobb ha náluk tudnék maradni, de nem hiszem hogy meg fogják érti, ebben a karácsony témában eléggé hagyománytisztelők.
Kicsi lakás ide vagy oda, ha normális viszonyban lennél a szüleiddel, akkor odamennél.
Ha meg ilyen rossz a viszony, akkor mit fogsz csinálni pl. nyári szünetben? Egész nyáron a barátod szüleinél akarsz lógni?
És ha széjjelmentek?
Hú, ez nem hangzik jól. :(
Nem tudni, hogy feloldják-e ezt a baromságot, de szerintem igen, mert tudod, ez intelligens vírus, ha a pénzt költik az emberek, eltűnik. Lásd nyár.
Ha minden kötél szakad, beszélj őszintén a barátoddal és a szüleivel, mond el nekik, hogy miért nem akarsz hazamenni, mi a baj, nem-e maradhatnál.
Ismeretlenül is nagyon sajnálom hogy ilyen karácsonyod lesz.
Velük nem mehetsz?
#9, nagyon köszönöm a válaszodat. Én is remélem hogy a nyárhoz hasonlóan szabadságra megy a vírus.
Nem mehetek velük, szűk családi körben (nagyszülők, gyerekek, unokatesók, unokák) ünnepelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!