Amikor 6 eves voltam es Anyukam szulinapjat unnepeltuk- Apu nem volt velunk, igy mi gyerekek oldottuk meg az ajandekozast. En fogtam egy narancsot,papirbol szemet, fulet, szajat keszitettem es azokat raragasztottam. Anyukamnak nagyon bejott az ajandekom! Tehat 14 evesen te is lehetsz kreativ ugy, hogy nem kell koltekezned. Foleg ha nincs is mibol.
2020. nov. 27. 20:17
12/20 anonim válasza:
Sose kaptam egy forint zsebpénzt sem, de mindig vettem valami apróságot.
Ha nem akarsz sokat költeni akkor is tudsz venni egy-egy tábla csokit, anyudnak egy kisebb csomag fürdősót, apudnak egy bögrét, vagy ha meg olcsóbbat szeretnél, akkor egy bekeretezett családi képet vagy pinteresten is van egy halom kreatív ötlet.
2020. nov. 27. 20:48
13/20 anonim válasza:
Veszek egy csokit vagy valamit aztán jóíccakát.
Nekem a zabálásról szól az ünnep, nem az ajándékozásról.
2020. nov. 28. 13:18
14/20 anonim válasza:
Valami sajátkészítésű dolog mégjobb.
2020. nov. 28. 15:29
15/20 anonim válasza:
Nálunk például elvárás volt, sajnos...
2020. nov. 28. 18:40
16/20 anonim válasza:
Mert a szülei vesznek neki az ő számára valóban értékelhető ajándékot ?
És ha vesz, akkor mégis milyen pénzből vegye?
Ha a szülei pénzéből veszi és nem fog tetszeni a szüleinek az ajándék, akkor hogy állnak majd a szülők a dologhoz?
2020. nov. 29. 23:39
17/20 anonim válasza:
#16! Nem hiszem, hogy nincs 5000 Ft zsebpénze, amit erre tudna szánni. De egyáltalán nem muszály venni.
2020. nov. 30. 06:52
18/20 anonim válasza:
Miért volna muszáj venni?
Én 19 évesen se veszek semmit. Én leszek az ajándék.
Természetesen én se várok el semmit nekem ugyanígy az lenne a nagy ajándék, hogy itt vannak nekem.
Nem értettem sose mi ez a csakazértis muszáj venni valamit mentalitás.
2020. nov. 30. 06:58
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem az illentlenség a jó kifejezés, hanem az, hogy esélyes, hogy így azt a látszatot kelted, hogy nem érdekelnek a szüleid, ha megszokott nálatok karácsonykor ez a gesztus. Ilyen esetben nem illem kérdése, hanem empátia, odafigyelés, ilyesmiké.
2020. nov. 30. 21:04
20/20 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Ha te is kapsz valamit akkor neked is illene csak egy kis apróságot is adni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!