Nagyszülôkkel lesz közös karácsonyozás nálatok a jelenlegi vírushelyzetben?
(Ahol idôsek 70 èv körüliek/felettiek a nagyszülôk.)
Ha igen, akkor milyen òvintèzkedèseket tesztek meg?
Pl elôtte tesztelès? Maszk? Csak szabad levegôn találkozni picit?
Vagy egyàltalàn nem találkoztok.
Esetleg csak online?
Nagyon köszönöm a vàlaszokat! :)
Nagyon nehèz kèrdès ez. Èn mèg nem döntöttem, valami köztes megoldàson gondolkodom.
Talàn elôtte teszt ès ha negatív akkor a fa körül maszkban ajándèkozás... Persze az alig 3 èves egy idô utàn ùgyis leveszi...
De az is lehet, hogy csak telefon lesz ès valahogy elfogadjuk, hogy ez most ilyen, a legfontosabb a biztonsàg. Majd jövôre...
#22 Azért negatív teszt, maszk durva előkészület szerintem. Főleg egy 3 évesre ráerőltetni
Inkább legyetek otthon aztán oldjátok meg telefonon keresztül ha ennyire féltek.
Kérdésedre válaszolva igen, nagyszülők főznek első napján. 12-en leszünk ha a két dédszülő is eljön, ha nem akkor csak 10-en de annak 60%-a gyerekekből áll. De valószínűleg 10-en leszünk, dédszülőknek pedig csak csomagolunk ételt.
#25 Annyi eséllyel hal bele a kedves nagyi a karácsonyozásba mint abba, hogy elmegy a boltba tejért.
Szerintem azok emberek többsége akik összeülnek alapból napi kontaktba vannak egymással, akkor meg már mindegy mert nem a karácsony lesz mérvadó.
Egyébként meg simán össze lehet úgy ülni, hogy a 1,5 métert betartsák. Több asztal kell és székeket messzebb kell rakni.
26: "Annyi eséllyel hal bele a kedves nagyi a karácsonyozásba mint abba, hogy elmegy a boltba tejért."
Ez csak akkor igaz, ha a karácsonyozás közben végig mindenkin maszk van.
Mint a boltban, ahová tejért megy.
Ha akár csak egy falat sütit is esztek, egy pohár üdítőt isztok, máris leveszitek a maszkot, tehát nem igaz az állításod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!