11/20 anonim válasza:
Anyukámnak parfümöt, csokit, meg még valamit, a többieket még nem tudom
12/20 A kérdező kommentje:
#10 Hát már bocsi, de te mit szívtál? A 11 éves öcsém nem legózik. A 12 éves unokahúgom sminkel. A szüleim pedig 49 és 50 évesek, pedig jóval fiatalabb vagyok nálad.
2020. nov. 22. 14:30
13/20 anonim válasza:
A lányomnak fp tanuló kutyust
Anyukáméknak ágy takaró, és illatszer, édesség
Tesómnak ruha, parfüm
Kis tesómnak ruha, és játék
Mamáknak naptár az unoka képeivel, és valami desszert, meg tea stb
Páromnak ruha, és a babánk kézlenyomata, meg saját készítésű kuponok amiket felhasználhat bármikor ( masszázs, szex, orális szex, arc masszázs, stb)
Barátoknak kis apróság, bor, ilyesmi
14/20 anonim válasza:
én barátnőmet egy szép strasszos anan plug-gal lepem meg :)
15/20 anonim válasza:
karácsonyi bögrét, képeslapot, csokit
16/20 anonim válasza:
Nagyértékű órák, testékszerek, eredeti olasz bőrkabátok, nerc kis és nagytételben egyenesen a beszállítótól a bolti ár feléért. Csak semmi lehúzás tesó.
17/20 anonim válasza:
vajon mért lett lepontozva a nagyértékű orás hozzászólásom...
18/20 A kérdező kommentje:
Én mindenre ✅-t nyomtam!
2020. nov. 26. 06:40
19/20 anonim válasza:
Nem tudom ki és miért pontozta le, de én is a szüleimnek 1-1 okosórát vettem.. :)
20/20 anonim válasza:
Mert irigyek az emberek.
Ők nem tehetik meg aztán utálkoznak.
Pedig mindenki előtt ott a lehetőség, hogy sokra vigye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!