Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ajándék ötletek a páromnak/szü...

Ajándék ötletek a páromnak/szüleinek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ajándék ötleteket szeretnék kérni.

Nem túl régóta vagyunk együtt, de nagyon szeretném megajándékozni, valami olyannal, ami nagyon maradandó lehet. Legszivesebben elvinném kikapcsolódni, de a jelenlegi járványhelyzet miatt, ez kilőve.

Pár infó, ami segíthet:

22 éves, egyetemista lány, imád olvasni, szereti az állatokat, szeret "semmit tenni",sorozatokat nézni, Rock zene a mindene, de mégis nagyon visszahúzódó lány.

Ilyen páros, és túl romantikus ajándékokat nem vennék, túl nyálasnak tartom. Könyvet nem szeretnék, születésnapjára is azt kapott, de a suli miatt rengeteg könyve van, amit még nem tudott elkezdeni.

Ékszert nem hord, csak fülbevalót. Ha minden kötél szakad, akkor marad az.

Illetve: A karácsonyt náluk töltjük, és most fogok először találkozni a szüleivel. Gondoltam 1 üveg jó minőségű bort/whiskyt vinnék illemből nekik, de nem isznak alkoholt. (Több marad nekem, a karácsonyi kaja után :D ) Valami más ötlet?

Előre is köszönöm a hasznos tanácsokat.:)

2020. nov. 19. 16:08
 1/6 A kérdező kommentje:

Edit:

Az ajándékra fordított összeg kb. 50.000 ft lenne.

2020. nov. 19. 16:12
 2/6 anonim ***** válasza:
én a helyedbe inkább rákérdeznék minek örülnének leginkább, így legalább nem kapnának esetleg felesleges ajándékot
2020. nov. 19. 16:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod. A párom azt mondta, hogy ő semmit nem szeretne, csak annyit, hogy együtt töltsük az ünnepeket.:)

A szüleinek konkrétan nem vennék ajándékot, csak illemből akartam venni 1 üveg alkoholt, amit szerintem szokás így "bemutatkozásra", főleg ha már karácsonyra esett, de nem isznak alkoholt.

2020. nov. 19. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Szülőnek vegyél ajándékkosarat, tudod olyat, amiben van pia csoki tea kávé stb. Abban biztos találnak a kedvükre valót, és látványos ajándék.

Ha a lány szeret olvasni, akkor nincs olyan, hogy túl sok könyv :D De vehetsz neki könyves ereklyéket, ha tudod mi a kedvenc könyve, és létezik belőle fandom pl.

Világok lángja oldal pl kifejezetten könyves illatgyertyákkal foglalkozik.

Vagy ott az olvashop, ott csupacsupa könyves ajándéktárgy van, nézz körbe, találsz e valamit, ami tetszik.

Bubblestore-ban Harry Potteres és Trónok harcás ajándéktárgyak vannak, ha rajong valamelyikért.

2020. nov. 19. 17:14
 5/6 Laylah ***** válasza:
Törleynek van alkoholmentes pezsgője. :D
2020. nov. 22. 10:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Karácsonyi pulcsi? Szerintem az iszonyatosan jó ajándék egy lány számára😍 bár nem tudom, nem ismerem a barátnődet, de nagyon aranyos lehet, ha azt mondta, hogy csak annyit kér, hogy együtt legyetek karácsonykor.🥰 Vagy legyél nagyon szemfüles, és ha mond valamit, hogy mi nincs neki akkor jegyezd meg, és később írd fel. De szerintem még jó ötlet lehet a fürdőbomba, vagy egy póló amin a kedvenc zenekara logója van. Ilyen apróságok amiknek minden lány örülhet.

A szülőknek, pontosabban az anyukának jó ötlet lenne a virág, tudom tudom tipikus, de egy szép kis szobanövénynek biztosan örülne. Az apukának meg mondjuk egy kis Nutella, vagy fürdő só? Az én szüleim kaptak tavaly ilyet az izületeikre és örültek neki. Kérdezd meg a barátnődet, hogy mit tudnál vinni a szüleinek... Mert úgy, hogy nem tudom milyen emberek nem tudok segíteni:(

Sok sikert! Majd mesélj, milyen volt a karácsony😄

2020. nov. 23. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!