Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Próbáltátok már a karácsonyi...

Próbáltátok már a karácsonyi fatörzstortát?

Figyelt kérdés

Fatörzstortát szeretnék sütni idén karácsonyra, és kíváncsi vagyok, hogy mi a véleményetek róla, ha már csináltatok ilyet. Aki esetleg nem ismerné:

[link]

#karácsony #Fatörzstorta
2020. nov. 15. 10:08
 1/7 anonim ***** válasza:
64%
Ez torta?
2020. nov. 15. 17:52
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Már ettem fatörzstortát, igaz, nem karácsonykor. Nekem nem jött be. Nem szeretem, ahogy a kakaóval és margarinnal elkevert kristálycukor ropog a fogam alatt. Nekem túl tömény. De ha ti szeretitek a tömény édességeket, hajrá! Nálunk mézeskalács lesz.
2020. nov. 15. 19:43
 3/7 A kérdező kommentje:
Nálunk sem maradhat el a jól bevált mézeskalács, csak gondoltam valami újat is kipróbálok :)
2020. nov. 15. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én ettem, ott sima piskótatekercs volt, vagyis belül azt teszel bele amit akarsz és csak annyira édes, amennyire akarod. Én ettem már olyat, ahol a sárga piskótába gesztenyekrém volt töltve és azzal is volt bevonva, így világosbarna volt. Nagyon finom volt.
2020. nov. 16. 09:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ki szeretném idén próbálni!
2020. nov. 16. 09:49
 6/7 markerforever04 válasza:
100%

Én már ettem nekem bejött.

Jó választás karácsonyra.

2020. nov. 16. 17:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem bejött. Családnak viszont nem, konkrétan az nem tetszett, hogy a krémjébe kell némi reszelt narancshéj, és nekik a csokis krémbe ez nem fért bele.
2021. dec. 20. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!