Milyen bolt van még ami olyan mint a Butlers?
Figyelt kérdés
Ott olyan jópofa és egész jó minőségű ajándékokat tudok találni, van esetleg ahhoz hasonló bolt?2020. nov. 11. 11:16
1/5 anonim válasza:
online rengeteg ilyen webshop van...
2/5 anonim válasza:
A Butlers inkább elegáns és stílusos, neten a Vivre ilyen még. Jópofából nekem a Pylones jön be.
3/5 anonim válasza:
2: hát azért a Butlersben is van elég sok gagyi.... Láttam már kb. ugyanazt, mint egy kik-ben vagy pepco-ban - csak 5x-ös áron...
4/5 anonim válasza:
Flying Tiger (gagyibb, de ha találsz valami találót jó lehet, plusz sokkal olcsóbb), Miniso, Beststuff.
A nagyobb papír-írószer üzletek is tartanak érdekes dolgokat, illetve én az egyik 450Ft-os boltban szoktam még tök jókat kifogni (Jászai és a Vígszínház között, a színházzal ellentétes oldalon).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!