Karácsonykor illik kókuszgolyót csinálni?
Figyelt kérdés
Anyukám szerint nem, mert nem ünnepi. De szerintem ilyenkor bármit lehet.2020. nov. 8. 16:01
2/17 anonim válasza:
Amikor a lányom három éves volt, borsófőzelék volt szenteste, mert azt kért. Nekem az ünnep attól ünnep, hogy teljesülnek a kívánságok.
4/17 qkker1 válasza:
Semmi baj a kókuszgolyóval, ha szeretitek , csinálj.
5/17 anonim válasza:
Én is szoktam :)
Kókuszos, úgyhogy szerintem illik. Valaki kókuszkockát csinál. A golyót egyszerübb :)
7/17 anonim válasza:
Nálunk minden karácsonykor van kókuszgolyó is a sütistálon. Máskor nem is nagyon szoktunk csinálni, legfeljebb nagyobb ünnepekkor.
Egyébként meg a karácsony nem a külsőségekről kéne, hogy szóljon. Olyan sütit csinálj, amit szerettek és szívesen megesztek, ne érdekeljen hogy más mit mond.
8/17 anonim válasza:
Bármit csinálhatsz karácsonykor, meg máskor is. A kókuszgolyó sincs tilalmi listán, ha szereted, készítsd el!
9/17 anonim válasza:
Én is szoktam, mert szeretjük. 😊
10/17 anonim válasza:
Én is szoktam csinálni kókuszgolyót vagy kókuszkockát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!