Mit vegyek karácsonyra egy 12 lánynak? Mi népszerű ebben a korban?
Figyelt kérdés
Imád rajzolni és olvasni telefont tabletet nem szeretnék van neki... Imádja az ékszereket is. Tudnátok esetleg normális értelmes könyveket vagy
jó minőségű rajzkészlet márkát vagy esetleg valami mást tudnátok ajánlani? Előre is köszönöm szépen!
2020. nov. 7. 20:03
11/17 anonim válasza:
Normális ceruzakészlet márka például a Faber-Castell. Azt ajánlom, nem lehet vele mellélőni. Hogy olvasni szeret, az nem elég, azt tudod, hogy milyen jellegű könyveket kedvel? Mármint úgy értem, ha például az állatos regényeket kedveli, akkor lehet, hogy egy lányos regénnyel mellélőnél.
12/17 anonim válasza:
Én a következő könyveket ajánlanám neki:
Kémsuli
Panthera(1,2,3,4)
Kalle nyomozni kezd
Helka
Könyvvadászok(1,2)
A négy madár titka
Vakáció a halott utcában
Az osztály vesztese
A gömb
Odaát
A nagy csekklopás
Narnia(1,2,3,4,5,6,7)
Alma
Drifter
A bátyám zseni
Az öcsém zseni
A nagyikám zseni
Az emlékek őre
Az őrzők
Az ellenállók vezére
A királyné violája
És a kedvenc sorozatom: Sherlock, Lupin és Én
Remélem valamelyik könyv tetszeni fog! Én ezeket ajánlanám! 😊
13/17 anonim válasza:
Rajzmárkák:
Faber Castell
Milan
Stedler
14/17 anonim válasza:
Én a Leiner Laura könyveket nem szeretem, de igen...az is népszerű ebben a korban. A Bexi sorozat is egy kortárs sorozat
15/17 anonim válasza:
Remélem tudtam segíteni..a 12,13,14 mind én írtam
17/17 anonim válasza:
Akvarell ceruza készlet,ha nincs még neki biztos érdekes lesz, vízzel elmoshazó így festmény hatású lesz a végeredmény :) Vagy csillogós zseléstollak,könyv kötésű vázlatfüzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!