Melyik a legnépszerűbb ünnep manapság?
Számomra a karácsony a leg-leg-leg-leg... :)
Viszont szeretem a Halloween-t, ami pár éve rendesen megünneplünk. Sütünk 'rémes' sütiket előtte, díszítünk, a gyerekeket beöltöztetjük, megszervezzük a Trick or Treat-et. Imádja mindenki, nekem ez a második kedvenc.
A húsvétot azóta szeretem, amióta van gyerek, aki izgulva várja a Nyuszit. Ugyanez a helyzet a Mikulással. Lehet készülni neki, díszíteni vele. Így nagyon jó. :)
Amik engem egyáltalán nem érdekelnek, de szó szerint semennyire:
- szilveszter
- valentin nap
- nőnap
- pünkösd
Anyák napja nincs már nekem, anyukám sajnos meghalt. Apák napját szoktunk tartani, de az nem annyira "nagy" ünnep. A gyereknapból sem csinálunk nagy felhajtást, hiszen egyébként is kap dolgokat, meg mászkálunk mindenfelé.
A Mindenszentek számunkra semmilyen, de gyertyát szoktunk gyújtani a halottakért.
Emellett még a születésnapokat szeretem, mert azokra is szoktam készülni, és nekem mindig a készülés az igazi hangulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!