Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Kinek milyen műfenyője van és...

Kinek milyen műfenyője van és mennyire elégedett vele?

Figyelt kérdés
2020. okt. 19. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
tescos es meg vagyunk vele elegedve
2020. okt. 19. 20:13
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
lidl-ös,nekem bejön
2020. okt. 19. 20:57
 3/7 anonim válasza:

Tescos, és meg vagyunk vele elégedve

Nincs annyi tüske a fa alatt

2020. okt. 20. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyem louis vuitton es nagyon remek. Minosegi.
2020. okt. 25. 20:14
 5/7 anonim válasza:
100%
Sziasztok! Én hét éve vettem egy műszaki áruházban egy nagyon szép, és nagyon drága műfenyőt.: 2,2m magas, az alsó ágai: 1,5m átmérő, (kihajlítástól függ) az alakja tetszőlegesen módosítható, hosszú tűlevelű, a színe természetes fenyőzöld, vannak rajta tobozok, némi műhó, és 3db jégcsap. A talpa nagyon stabil. Elektromos, üvegszálas változtatható színű világítás. Egyszóval nagyon szép, és megnyerő. Az ára 2013-ban 29900 Ft volt. De ha engem kérdeztek, sohasem tudja pótolni a régi kisseb, csúnyácska, esetlen valódi fenyőfákat, amit gyermekkoromban könnyektől csillogó szemmel álltunk körbe!!!
2020. okt. 26. 12:52
 6/7 TAKIMLISIM válasza:
67%
2 műfenyőnk van, egyik talán 1 m körüli, másik 1.5, de az ágak végei fénylenek. Legalább 15 éve megvannak, ha nem több, és meg is lesznek még ennyi ideig... Egyszer vettünk igazi fenyőt, maga alá szórt egy kiló tüskét, nem volt semmivel különb, szóval nem is vettünk többször. Nem éri meg igazit venni, a műanyag legalább annyira szép és nagyon sokáig bírja, ráhúzol egy szemetes zsákot, feldobod a padlásra és egy év múlva kiveszed, ugyanolyan állapotban lesz.
2020. okt. 26. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami 15 éves "valósághű" dél-koreai, de éppen most kezd szétmállani.
2020. okt. 30. 01:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!