Keresztények! Mit mondanál a gyereknek ha rájön, hogy a Jézuska nem létezik?
Figyelt kérdés
2020. szept. 22. 17:52
11/24 A kérdező kommentje:
Szuper. Milyen kár, hogy számomra ez egy kicsit becsapás :( Ahogy az is amikor régen az angyalok írtak nekem :D és csalódtam, hogy csak a szüleim írtak :(
2020. szept. 23. 10:04
12/24 anonim válasza:
"Igazad van,nem Jézus hozta az ajándékokat.
De ettől még egy létező személy volt,aki most is létezik."
13/24 A kérdező kommentje:
Jaja.
:)
2020. szept. 23. 13:34
14/24 anonim válasza:
Semmit mert létező dolgokat fog tanulni tőlem.
15/24 anonim válasza:
Azt, hogy pokolra jut ha ilyet mond.
16/24 anonim válasza:
Elmésélem neki mit tett a spanyol inkvizíció a hitetlenekkel.
17/24 anonim válasza:
Én (hívőként, de még nincs gyerekem) azt mondanám, hogy Jézus létezik, de az emberek segítenek neki elosztani az ajándékokat. (ugyanez igaz télapóra is
stb xD )
18/24 anonim válasza:
Ha hívő lennék sem mondanám a gyerekemnek, hogy Jézus hozza az ajándékot. Ha hívő lennék, ennél sokkal komolyabban venném a saját vallásom, és pont Jézust, aki a szerénység és alázatosság mintája, nem kapcsolnám ilyen materiális dologhoz, mint az ajándékozás.
Nem vagyok vallásos, és nem fogom a gyerekem megkereszteltetni sem, és habár nem hiszek Jézus isteni mivoltában történelmi jelenlétét elhiszem, ezt a gyerekemnek is így mondanám (persze hogy megértése, jobban kifejtve).
19/24 anonim válasza:
De azért az se jó ha a kezdetektől azt mondod, hogy nem létezik, nem ő hozza az ajándékokat, aztán az olvi első napján minden gyerek sírva megy haza xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!