Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nálatok is jelen van a karácso...

Nálatok is jelen van a karácsony utáni depresszió?

Figyelt kérdés

Sajnos néhány óra és vége a karácsonynak, a kedvenc ünnepemnek. Visszatérnek a szürke hétköznapok, a munka/iskola/egyetem ismét vár.

Én már most szomorú vagyok emiatt, hogy hamarosan kialudnak a karácsonyi fények, az ünnepi hangulat elmúlik, ismét ciki (vagy legalábbis fura) lesz karácsonyi zenéket hallgatni és karácsonyi filmeket nézni több mint 11 hónapon át.

Ráadásul a "fény időszakának" kezdete, a tavasz is nagyon messze van még, nagyon korán sötétedik és az időjárás is borzalmas. A téli hónapok közül egyedül a decembert szeretem, mert ilyenkor az adventi, karácsonyi fények miatt nagyon szép és meghitt a hangulat. Számomra a január és a február borzalmas hónapok :(

Én kezdek szomorú lenni a karácsony elmúlása miatt. Ti hogy vagytok ezzel?

2019. dec. 26. 20:22
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Persze az év további 365 napjában. Ahhoz hogy eleged legyen a munkából pl tőlem karácsony is lehet. Tavaly is melóztam 24 én,idén 25 én. Szóval kinek mi a karácsony.
2020. jan. 1. 09:49
 22/24 anonim ***** válasza:
91%
nem kell olyan hamar leszedni a diszeket! :)
2020. jan. 1. 10:23
 23/24 anonim ***** válasza:
69%
Nekem is a Karácsony és a téli szünet vége hoz ki depresszív hangulatot :(
2020. jan. 4. 09:19
 24/24 anonim ***** válasza:
46%

Téli szünet, ugyanmár... Sulisként nagyon depressziós lehetsz.

Majd ha dolgozol, nem lesz téli, nyári, őszi, tavaszi szünet. Nem tudom, akkor mit fogsz szólni.

2020. jan. 4. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!