Ti elhiszitek, hogy holnap karácsony csak mert a hangulatom olyan mint hétköznap semmi hangulatom nincs nektek van?
Figyelt kérdés
#Karácson?
2019. dec. 23. 18:00
1/9 anonim válasza:
Ilyen időjárás mellett nem csodálom, hogy nulla a karácsonyi hangulat.
2/9 anonim válasza:
Én karácsony imádó vagyok, de amilyen esős, szeles volt ma az idő, én sem hiszem el. Görcsölt a fejem, feküdtem egész nap, estére meg jöttem dolgozni...
3/9 anonim válasza:
Számomra is ugyan olyan mint hétköznap.
4/9 anonim válasza:
Nekem sincs emiatt az őszi időjárás miatt karácsonyi hangulatom. Talán picit javított a helyzeten, hogy ma sütöttem mézeskalácsot, meg hamarosan felállítjuk a fát.
5/9 anonim válasza:
Nálunk már áll a fa, de nem keltett bennem semmi érzelmet!
Nincs karácsonyi hangulatom.
6/9 anonim válasza:
nekem sincs semmi karácsonyi hangulatom... :(
7/9 anonim válasza:
Csatlakozom,nekem sincs. El se hiszem,hogy holnap már szenteste. A fa díszítéstől remélem megjön valamennyire a kedvem,meg persze a karácsonyi zenék és filmektől,de nem az igazi.
8/9 A kérdező kommentje:
Háth remélem nekem is megjön a kedvem nemsokára🤗 am MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT🎄😘
2019. dec. 24. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!