Tegnap mondta egy idős nő aki egyedül él hogy ő már napokkal ezelőtt feldíszítette a műfenyőt. A gyerekek, unokák 24-én mennek hozzá, nem akar vele időzni úgyhogy előre megcsinálta.
Mi mindig 24.-én délelőtt díszítjük fel.
2019. dec. 22. 19:09
2/11 anonim válasza:
Én már ma feldíszítettem.
Szerintem nagyon hangulatos a feldíszített fa, sokkal hangulatosabb, mint mondjuk karácsony után.
Igen, eredetileg 24-én volt a szokás, de egyre több helyen díszítik fel korábban a fát.
Mondjuk nekem van olyan ismerősöm, aki december elsején feldíszítette a műfenyőjét, igaz, az már szerintem is nagyon korán van.
2019. dec. 22. 19:11
3/11 anonim válasza:
Az irodában advent első vasárnapja óta áll, itthon majd 24-én késő délután.
2019. dec. 22. 19:45
4/11 anonim válasza:
Egy asztali mini műfenyűm van, csak a hangulat kedvéért. Azt néhány napja díszítettem fel. Amíg gyerekként a szüleimmel laktam, addig nekünk is 24-én volt hagyományosan a díszítés.
2019. dec. 22. 20:49
5/11 anonim válasza:
Mi 24-én szoktuk de most már holnap feldíszítjük mert kedden nem lesz itthon mindenki. Mivel anyuék a lucfenyőt szeretik ezért nem lenne jó előre feldíszíteni mert karácsonyig az összes levele lehullana de ha rajtam múlna műfenyő lenne (mert sajnálom a sok kivágott fát) és már 1 hete fel lenne díszítve. Szeretek sokáig gyönyörködni benne.
2019. dec. 22. 21:22
6/11 anonim válasza:
Eddig én is 24-én szoktam, de most holnap feldíszítem. Nem kell karacsonykor kapkodni, főzés, sütés épp elég!
2019. dec. 22. 21:56
7/11 anonim válasza:
Nálunk már dec. 1.-től áll a fa,minden évben ebben az időben díszítjük.
2019. dec. 23. 01:40
8/11 anonim válasza:
Mi ma este fogjuk díszíteni a férjemmel, ha elaludt a kislányunk. Bár szívem szerint most azonnal nekiállnék😁
Amióta gyerekünk van így csináljuk, előtte mindig 24-én díszítettük.
De holnap nem férne bele a napba. Vagyis ha nagyon akarnám bele férne, de nem akarok kapkodni, meg idegeskedni, így szép nyugiban ma este. Holnapra pedig csak a készülődés marad😊
2019. dec. 23. 08:14
9/11 anonim válasza:
Idén már ma. Már nagy a gyerek, de még hisz :) És egyre nehezebb a 24-i díszítés után még délután becsempészni az ajándékokat a fa alá. Így most rendhagyó módon holnap reggelre "jön a Jézuska". Gondolom még max 1-2 évig lesz így, aztán már megbeszélhető a dolog.
2019. dec. 23. 09:42
10/11 anonim válasza:
Ma este/éjszaka, így reggel, mire felkelnek a gyerekek, már kész lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!