Barátság extrákkal barátnak kell adni valamit karácsonyra? Kb hetente egszer talizunk pár hónapja, vélemény? Ti szeretnétek kapni, adni ilyen helyzetben?
#24 Hisz nem is tudsz. Gondolom rávilágítottam, hogy milyen keservesen tengődsz. Mert ez ugyan nem élet. Köszönöm kérdésed, én is és a férjem is nagyon jól vagyunk.
U.i.: Bármennyire is nem tetszik, az volna a helyes. 😉 De ahhoz kicsit olvasottabbnak és intelligensebbnek kellene, hogy legyél.
Én is tökéletesen megvagyok a jelenlegi párommal, képzeld, 5 ève! ;)
Szóval remélem inkább én világítottam rá a molylepkènyi agyadnak a felfedezésre: attól, hogy valaki élete ilyen szakaszban tart ebben a pillanatban, egyéb okokból, nem biztos, hogy élete végéig ezt az életformát követi és így el majd le egy egész életet. Egy kis nyitottság nem ártana a szűk latókörödnek. Egyébként a témához nem tudtál érdemben hozzá szólni, mindössze ledegradáltad a kèrdezőt és életvezetési tanácsokat osztogattál, hogy hogy kéne èlnie egy számodra idegen embereknek. Frankó! Nokedli ki van már szaggatva a fèrjednek, vagy az már túl nagy vállalás?
Aki keservesen tengődik az te vagy, meg a fèrjed, hogy elvett egy ilyen harpiát! :D (Gondolom mennyire igaz ez...:) )
A továbbiakban nem reagálok arra, hogy
hülyeségeket irkálsz ide és ledegradálod az embereket.
UI.: Nem csak fekete és fehér színek léteznek! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!