Barátság extrákkal barátnak kell adni valamit karácsonyra? Kb hetente egszer talizunk pár hónapja, vélemény? Ti szeretnétek kapni, adni ilyen helyzetben?
Ennyi rosszindulatú, szentèletű, okoskodó, önjelölt pszichológust egy helyen mèg nem láttam... Gondolom a hozzászólók nagyrèsze férfi (vagy inkább kisfiú), akinek mèg nem adatott meg egy jó szex, a másik fele meg templomba járó szűz nő! Igen, ezek vagytok ti, jöhet a lepontozás aztán mélyen gondolkodjatok el magatokon, hogy miért bántjátok a kèrdezőt! Nem ő a buta, hanem Ti! .. Vicc!
Szóval:
Kedves kérdező! Nagyon jól írta egy előttem lévő is: miért ne vehetnèl neki valami apróságot, miközben az életed legintimebb rèszèt vele osztod meg?
Én a helyedben vagy megbeszèlnèm vele konrkrètan és nyíltan, hogy legyen-e valami kis ajándékozás az ünnepek alatt, vagy tennèk rá valami célzást neki, hogy "vettem egy kis apróságot neked, remélem leülni fogsz" - ezzel elhintve, így tudja hogy neki is illik majd venni, ha eddig nem gondolt rá.
Én is voltam személy szerint ilyen helyzetben, sőt, más ismerősöm is. Mi mindketten vettünk és kaptunk is.
Mondjuk ha tényleg csak annyi a dolog köztetek, hogy jön-megy-szexeltek, de közben nem igazán tartjátok a kapcsolatot, nincs köztetek néha minőségi beszélgetès is, akkor nem biztos, hogy erőltetnèm a dolgot. De ezt már neked kell tudni, hogy milyen kapcsolatban is álltok! :)
Ha esetleg kialakulna az a helyzet, hogy te adsz, de visssza nem kapsz, az is egy jelzèsèrtèkű helyzet szerintem, de ez is már csak rád tartozik, hogy mit kezdesz vele magadban.
Leülni = örülni
Bocsi, a javító 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!