Miért nincs kedvem a karácsonyhoz?
Én vagyok az az ember, aki egész évben várja a karácsonyt, a bejglisütést, mézeskalácssütést és még azt is, hogy rohangáljak ajándékokért a szeretteimnek (idén csak úgy vásároltam, hogy "jó lesz ez, legalább akkor őt letudom"). Még a karácsonyi filmek gondolata sem hoz lázba. Kitakarítani sincs kedvem, pedig ilyenkor mindig csinálok egy nagytakarítást és feldíszítem a lakást.
A suli miatt nagyon sokat kellett tanulnom és januárban is vizsgák várnak rám, úgy érzem kimerültem kicsit, azonban ez sosem szokott megakadályozni a készülődésben.
De lehet csak túlaggódom az egészet :(
Akkor kitartást neked is!:)
Én decemberre letudtam ezeket a köröket és majd csak a két ünnep között szeretnék nekiállni a következő adagnak, tehát most "nincs dolgom", ezért sem értem magam
Én is így vagyok mint te. Én tudom, hogy nálam az időjárás a hibás,kicsit sem ünnepies az idő sajna :/
Lehet nálad is ez a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!