Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Céges ajándékotok mi szokott...

Céges ajándékotok mi szokott lenni?

Figyelt kérdés
Tökre jó téma volt tavaly is és most is egy rádióműsorban, hogy bizonyos cégek milyen nagylelküek, máshol meg 2 azaz kettő db szaloncukrot kaptak evzárón. Nektek mivolt az amire azt mondtátok, hogy nah odatette a főnök magát és mivolt az amit inkább visszaadtatok volna nekik annyira szánalmas és ciki volt.
2019. dec. 15. 17:49
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
9es ez is korrekt. Persze fugg tudom a ceg beveteltől is de van, hogy i kább neadtak volna semmit!
2019. dec. 15. 19:40
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt kapunk. Összeg változó. Sztem mindenki ennek örül a legjobban :)
2019. dec. 15. 20:16
 13/32 A kérdező kommentje:
Igaz 12es szerintem is. :)
2019. dec. 15. 20:20
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk előző munkahelyen lebaszást kaptunk. Igaz, kaptunk belőle ünnepek között is. Most szerintem semmit.
2019. dec. 15. 21:31
 15/32 anonim ***** válasza:
49%
Élelmiszeripari gyár vagyunk, mi a termékeinkből kapunk 2 nagy szatyorral, így azt kb. egész évben nem kell vennünk (húsvétkor is kapunk). Plusz vezetői szinten mi kapunk prémiumot karácsony előtt. Ha nem kapnánk semmit se lenne semmi, ez egy jutalom, nem kötelező, én mindig örülök, a prolik persze nem, mert "há a merci gyárba ezt meg azt kaptak, mi meg csak ezt"...
2019. dec. 15. 22:29
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Pár zokni ugy dobtam ki a kukaba ah megkaptam, inkabb ne adtak volna semmit
2019. dec. 15. 23:26
 17/32 anonim ***** válasza:

Én még egyik munkahelyemen sem kaptam karácsonyi ajándékot, pedig elég jól futott a szekér mindenhol. :)

A legszánalmasabb apukáméknál volt, egy doboz gagyi teafüvet kaptak, hozzá 1 Kg kristálycukrot és fél liter citromlevet. A poén, hogy ő 1 literes kiszerelésben kapta meg, így még szóltak neki, hogy öntse már át a felét egy üres flakonba, hogy jusson a kollégájának is. Hát köszi.. hagyta is a p.csába. :)

Páromék a fizetés 75%-át kapják meg évek óta, szerintem ez elég korrekt.

Engem nem zavar, hogy nálunk nem szokás ajándékozni. Úgy érzem, meg vagyunk becsülve, jó a légkör és a fizetés is, így inkább ez legyen, mint a kirakatba lefotózott, szépen csomagolt "teacsomag", ami persze felkerült vállalat oldarára is - bontatlanul.

2019. dec. 15. 23:38
 18/32 anonim ***** válasza:
Én Angliában dolgozom. Nincs ajándék. Pedig a kis cég sikeres zárul minden évben. Csak egy valamit kapunk. Lehetőségünk van a december 24-én 2 órát előre ledolgozni. Akkor nem fél 5-kor mehettünk haza, hanem 2 órával korábban. Ha ledolgoztuk.
2019. dec. 16. 00:21
 19/32 anonim ***** válasza:

Én is semmit nem kapok. Mikuláskor 1db szaloncukrot.

A párom cége 13.havi fizut ad, nem ajándékot. Szerintem elég korrekt, nagyban motiválja a dolgozókat, majd egész évben ezt várják.

2019. dec. 16. 06:29
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Korábban is igyekeztek, de idén tettek ki magukért a legjobban: idén karácsonyi ebéd, prémium (egy egész szép összeg) és egy csomag szaloncukor az ajándék.
2019. dec. 16. 06:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!