Céges ajándékotok mi szokott lenni?

Én még egyik munkahelyemen sem kaptam karácsonyi ajándékot, pedig elég jól futott a szekér mindenhol. :)
A legszánalmasabb apukáméknál volt, egy doboz gagyi teafüvet kaptak, hozzá 1 Kg kristálycukrot és fél liter citromlevet. A poén, hogy ő 1 literes kiszerelésben kapta meg, így még szóltak neki, hogy öntse már át a felét egy üres flakonba, hogy jusson a kollégájának is. Hát köszi.. hagyta is a p.csába. :)
Páromék a fizetés 75%-át kapják meg évek óta, szerintem ez elég korrekt.
Engem nem zavar, hogy nálunk nem szokás ajándékozni. Úgy érzem, meg vagyunk becsülve, jó a légkör és a fizetés is, így inkább ez legyen, mint a kirakatba lefotózott, szépen csomagolt "teacsomag", ami persze felkerült vállalat oldarára is - bontatlanul.

Én is semmit nem kapok. Mikuláskor 1db szaloncukrot.
A párom cége 13.havi fizut ad, nem ajándékot. Szerintem elég korrekt, nagyban motiválja a dolgozókat, majd egész évben ezt várják.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!