Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Céges ajándékotok mi szokott...

Céges ajándékotok mi szokott lenni?

Figyelt kérdés
Tökre jó téma volt tavaly is és most is egy rádióműsorban, hogy bizonyos cégek milyen nagylelküek, máshol meg 2 azaz kettő db szaloncukrot kaptak evzárón. Nektek mivolt az amire azt mondtátok, hogy nah odatette a főnök magát és mivolt az amit inkább visszaadtatok volna nekik annyira szánalmas és ciki volt.
2019. dec. 15. 17:49
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Nem volt karácsonyi ajándék, úgyhogy a két szaloncikorral jobban járt a reklamáló :)
2019. dec. 15. 18:41
 2/32 A kérdező kommentje:
Egész éves munkát köszön így meg a munkaadó. 2db szaloncukorra nemond, hogy jó. Ez mint a semmi. Mit érsz vele?
2019. dec. 15. 18:44
 3/32 A kérdező kommentje:
Meg a céges logós xarok. Tesómék hol termoszt, hol bögrét, hol esernyőt... szerintem egy hr est megbíznak akinek marhara nincs ehhez kedve és ez jön ki a fejéből! Ok ök mást is pl pick szalámi pezsgő ilyesmi. De ahol céges logós hűtőmágnest adnak hát húzzák a facukra. Nem elég egesz evben még otthol is?
2019. dec. 15. 18:49
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Korábban egy boltban dolgoztam, ahol ugye a december igen erős hónap. Órabérben dolgoztunk. Decemberre mindig duplán számolták el az órabért, és a kari bulin egy kis ajándékcsomag-tea, kávé- kíséretében kaptuk meg.
2019. dec. 15. 18:51
 5/32 A kérdező kommentje:
4es ez korrekt! Szerintem úgy van sok munkáltató, hogy azért kapod a fizut... de ahol db számok vannak pl ott a motiváció is kéne, hogy számítson.
2019. dec. 15. 18:53
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nincs ajándékozás meg céges buli. Én a karácsony előtti utolsó munkanapot és általában, ha úgy jön ki naptárilag, akkor a két ünnep közöttit is kiadom fizetett szabinak. Ezen felül kapnak egy "borítékot" meg egy csomag szaloncukrot. Eddig még nem volt erre panasz, de ha lenne se változtatnék, a munkájáért mindenki megkapja a neki járó fizetést... Bármi ami ezen felül van az csak plusz.
2019. dec. 15. 19:16
 7/32 A kérdező kommentje:
Ok azert is irtam, hogy sokan igy gondolkodnak de mikor latszik, hogy fut a szekér egy csomag mandarinnal kinyomni az emberek szemét szanalmas... lassuk be!
2019. dec. 15. 19:27
 8/32 anonim ***** válasza:
a legbőkezűbb cégnél mindenki kapott egy tál gulyást meg egy szelet kenyeret
2019. dec. 15. 19:35
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Fejenként 200 ezret szoktunk kapni, és a főnök meghív minket egy ebédre (nem céges buli, csak egy jó étteremben délidőben foglal asztalt 15 főnek - kis cég vagyunk - és ott megebédelünk vele együtt, ezt a cég fizeti.) Munkaidőben persze, és a céghez közel van az étterem. Ezen kívül még mindenki kap egy karácsonyi asztali díszt.
2019. dec. 15. 19:37
 10/32 A kérdező kommentje:
Hm hát amiket mondtak balazséknál...a visszahozott rossz játékok kozul válogathattak a dolgozok gyerekei...
2019. dec. 15. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!